Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 7.11.2019

Před blížícím se derby se Spartou odehrají slávisté ještě jeden venkovní zápas – v pátek se představí v mělnické hale proti Olympiku. Tomu se zatím v letošní sezoně vůbec nedaří, na svém kontě nemá ještě ani jeden bod. Výkop je ve 20:30 hodin.

"Musíme se plně koncentrovat a připravit jako na každý jiný zápas. Proti Helasu jsme inkasovali šest hodně laciných branek, v obranné fázi se musíme výrazně zlepšit. Mělník bude určitě chtít konečně zabodovat, my ale chceme vyhrát. Nesmíme se koukat na tabulku a makat na sto procent od začátku do konce,“ odmítá jakýkoliv náznak podcenění ze strany Slavie Martin Brychta, který nastřílel v posledním zápase proti Helasu hattrick.

Trenér Olympiku Jakub Němec přiznává, že sedm zápasů bez bodu je pro jeho tým nečekaná situace. ,Že na tom budeme v této fázi ligy takto špatně nečekal nikdo z nás. Proto každý další zápas bude extrémně důležitý. Slavia je velmi silný tým, ale my se musíme soustředit na sebe, na svůj výkon a na hřišti nechat úplně všechno. Je potřeba již nějaké utkání bodově zvládnout a odrazit se ode dna."

Slavia v minulé sezoně oba zápasy proti Mělníku vyhrála. Nejprve 14. prosince 2018 v hale soupeře 8:4, hattrick vstřelil Radim Záruba. Hodně branek padlo i na konci března v Edenu, kde sešívaní vyhráli 9:6. Premiéru si v tomto zápase odbyl brankář Adam Vondráček.

Zápas osmého kola VARTA futsal ligy se hraje v pátek 9. listopadu, výkop je ve 20:30 hodin.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700