Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 17.4.2019

Ve středu 17. dubna od 20 hodin se utkají potřetí v rámci čtvrtfinálové série futsalisté Slavie a Interobalu Plzeň. Červenobílí vedou v sérii 2:0 a jsou krok od postupu do semifinále! Přijďte i vy jim k tomu pomoci! Fotbaloví a hokejoví permanentkáři mají vstup zdarma!

"Cítíme, že jsme blízko postupu, ale Plzeň se určitě ještě nevzdá, mají zkušené hráče, kteří takovou situaci znají. Získali jsme klíčové vítězství venku, teď ho budeme chtít potvrdit doma a postoupit. Sice jsme dali dvě branky při soupeřově power-play, ale také inkasovali, pokud na stejnou situaci znovu dojde, musíme si počínat lépe," řekl před zápasem autor jedné z klíčových branek duelu v Plzni Marko Pršič.

Jeho slova o soupeři, který se nevzdává, potvrzuje z plzeňského tábora Jakub Mižár. „Teď už se nedá na soupeře nic nového vymýšlet. Je to válka play-off, vyhraje ten, kdo do toho dá víc srdíčka a bude šťastnější. My určitě nic nevzdáváme a jedeme do Prahy urvat vítězství a protáhnout sérii."

Slavia zvítězila v prvním duelu 2. dubna v Edenu 4:2, v tom druhém pak v pondělí soupeře udolala v prodloužení 7:5.

Pro fanoušky je již tradičně připraveno přestávkové losování cen od klubových sponzorů – předplatná časopisů od společnosti Český svaz projektů, míč Adidas od společnosti Fotbalservis a baterie VARTA od generální sponzora soutěže.

Majitelé permanentních vstupenek na zápasy hokejové a fotbalové Slavie mají vstup zdarma, výkop je ve 20 hodin. Těšíme se na každého fanouška!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700