Vloženo dne: 19.3.2018

Přinášíme sestřih druhého čtvrtfinále se Spartou, ve kterém jsme podlehli 2:4. Opět ve velmi vyrovnaném utkání, o kterém patrně rozhodlo to, že jsme v úvodní desetiminutovce, kdy jsme si vytvořili velký tlak, nedokázali vstřelit z několika šancí vedoucí branku. Nakonec jsme v závěru poločasu inkasovali poté, co jsme zahodili další slibnou příležitost.

K mnoha dotazům na horší rozlišitelnost dresů uvádíme: Sparta do Edenu k prosincovému derby, které vysílala ČT Sport v přímém přenosu, přijela pouze s jednou sadou dresů, a to tmavě červenou. Slavia chtěla hrát jako domácí tým, ve své tradiční kombinaci, kde převládá červená (Sparta zapůjčení naší modré sady odmítla), proto byla rozlišitelnost dresů velmi špatná.

Zda Sparta za tento prohřešek dostala trest nevíme, na fotbal.cz nic takového zveřejněno nebylo.

S ohledem na tyto skutečnosti, byla Sparta písemně upozorňována, s velkým předstihem, v jaké kombinaci budeme hrát v play-off, aby nedošlo k obdobnému problému. Přes tuto výzvu, chtěla Sparta nastoupit opět v tmavě červené. Až po urgenci delegáta a rozhodčích předložila jako druhou sadu bílou, ve které nakonec nastoupila. Jinou sadu dresů soupeř, profesionální "nová" Sparta, údajně nevlastní.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700