Autor: eFutsal.cz   Vloženo dne: 5.5.2017

V pátek večer to vypukne, rozjedou se obě semifinálové série, jejichž hlavním cílem bude vyprodukovat účastníky ligového finále. Favorité jsou daní, ale ne vše končí ve sportu podle papírových předpokladů. První utkání můžete sledovat buď přímo v halách, nebo v live streamech na LivesportTV.cz!

Dnešní utkání postaví do role domácích celků dva papírové favority, nicméně zejména v sérii Benago - Slavia se hovoří o možnosti sledovat vyrovnaná utkání. A na to je třeba se těšit!

„Pražané mají kvalitní kádr, ale my bychom měli být lepší,“ odpověděl Beni Simitči. Stejnou otázku dostal i Brychta: „U Benaga mám respekt ze všech hráčů, protože kádr Zruče je složený ze zkušených a výborně technicky vybavených futsalistů. Loni hrál Beni Simitči zápasy se šesti nebo sedmi lidmi, ale letos má osm nebo devět kvalitních hráčů, které může střídat. Řekl bych, že soupeř je oproti loňsku silnější.“

Těžkou úlohu v boji proti chrudimskému obhájci hráči pražské Sparty, především proto, že svou čtvrtfinálovou anabázi skončili teprve pře dvěma dny! „Myslím, že se série měla začít nejdříve v neděli, abychom měli alespoň částečnou možnost vyléčit zranění,“ nelíbí se situace sparťanskému trenérovi Davidovi Fričovi. „Sparta má individuálně silné hráče, na které si musíme dát pozor,“ upozorňuje chrudimská opora Tomáš Koudelka. „Pro nás existuje jediný cíl, uděláme vše, abychom postoupili do finále a poprali se o titul,“ vysvětluje hráč.

Obě utkání, která se hrají v pátek večer, budete moci sledovat v live streamech na serveru LivesportTV.cz!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700