Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 14.2.2017

První domácí zápas nové posily Radima Záruby ve slávistickém dresu je tady! Už tuto neděli od 19:30 nastoupí Slavia v rámci 18. kola Chance futsal ligy proti Tangu Hodonín. Je to další veledůležité utkání pro boj o play-off a nejlepší výchozí pozici.

"Pozorně jsem sledoval výkony našich reprezentantů v obou zápasech proti Rumunsku a líbily se mi. Doufám, že své poznatky, zkušenosti a nasazení přenesou také k nám do klubu,“ zahájil svůj předzápasový komentář trenér Martin Brychta.

„Čeká nás totiž další zápas nadoraz, který je velice důležitý pro to, jaké postavení si vybudujeme do play-off. Postavení Hodonína v tabulce nás nesmí ukolébat, prokázali další zlepšení, bylo to vidět i v jejich zápase na Spartě. Musíme být plně koncentrovaní a jít s maximálním nasazením za třemi body,“ dodává.

Podzimní duel v Hodoníně před vynikající návštěvou byl hodně dramatický, slávisté po půlhodině hry prohrávali 1:4, dokázali ale skóre srovnat na 4:4, když poslední dvě branky padly v posledních dvou minutách hry.

Tango Hodonín je v současnosti na 10. místě a bojuje o záchranu. Z palubovek soupeřů si ale už přivezlo sedm bodů, dvakrát dokázalo venku vyhrát – 6:2 v Třinci a 7:4 v Hradci. Remízu má z palubovky Benaga, navíc v Chrudimi prohrálo jenom 1:2.

Před utkáním vydal náš nedělní soupeř komentář manažera Jiřího Štěrby: „Jsme v situaci, ve které Tango nikdy v historii svých účastí v lize nebylo. Slavia má konsolidovaný tým, který na závěr sezóny ještě vyšperkoval Záruba. Pokud chceme odvézt z Prahy nějaké body, tak musí všechno klapnout, a to se týká i arbitrů, protože nepřehlédnutelných chyb proti Tangu už letos bylo z jejich strany více než dost!“

Výkop je v 19:30. Přijďte i vy přivítat Radima Zárubu v sešívaném!

SK Slavia Praha - Tango Hodonín
Neděle 19.2. 19:30
Sportovní hala Slavia


 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700