Autor: Ondřej Zlámal Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 13.12.2016

Slávistické futsalisty čeká v letošním roce už jenom jedno utkání. V pátek 16. prosince se od 20:30 představí na palubovce MADOS Hradec Králové.

9. září v domácím prostředí červenobílí Hradec v prvním kole celé sezony Chance futsal ligy porazili 6:2. Bylo to sváteční střetnutí pro trenéra Martina Brychtu, který právě v ten den slavil své padesáté narozeniny. Na výsledku se hodně podíleli mladí hráči: Dvořák vstřelil dvě branky, jednu přidali Stibora a Wojnar. Hradec v Edenu hned třikrát nastřelil tyč, utkání bylo vyrovnanější, než napovídá výsledek.

Východočeši jsou v tabulce na předposledním místě, když v následném průběhu získali osm bodů za dvě výhry a dvě remízy. Všechny body jsou z domácího prostředí – výhry 5:2 nad RK Helasem Brno a 4:2 nad Benagem. Nerozhodný stav svítil na tabuli po zápasech s Nejzbachem a Českou Lípou. V posledním kole, které se hrálo v pondělí, potvrdili, že se jim na hřištích soupeřů nedaří – prohráli vysoko 1:7.

Utkání sledoval také prezident našeho klubu Daniel Kolman, v hledišti nechyběl samozřejmě ani trenér Martin Brychta.

„Viděli jsme utkání na Spartě, něco nám to o soupeři napovědělo, přesto se nesmíme nechat výsledkem a jednoznačným průběhem zmást.  K pátečnímu zápasu musíme nastoupit s pokorou a maximálním přístupem. Hradci na Spartě chybělo několik hráčů, doma nastoupí s jiným kádrem a odhodláním zvítězit.  Nečeká nás vůbec nic lehkého. Co se týká naší sestavy, máme ještě před sebou několik tréninků, na kterých se ukáže, kdo bude fit. I vzhledem k našemu postavení v tabulce bychom chtěli zápas zvládnout, zvítězit a před Vánocemi se dobře naladit,“ stanovuje bojový plán padesátiletý kouč.

Miroslav Semerád ( hrající asistent Mados MT Hradec Králové): ˶Po prohraném utkání na Spartě se dostáváme do nepříjemné situace, kdy nám bodově vznikla mezera na nesestupové místo. Do zápasu se Slávií musíme jít s cílem bodovat, ale bude to nesmírně těžké."

Prosíme naše fanoušky, kteří by slávistické futsalisty chtěli při zápase podpořit, aby věnovali pozornost organizačním opatřením, která stanovil na utkání domácí pořadatelé. Informace najdete na našem webu.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700