Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 1.11.2016

V pátek ve 20:30 se slávisté představí v rámci 7. kola Chance futsal ligy v Hodoníně proti místnímu FC Tango. Červenobílí se za svým soupeřem vydají stejně jako nedávno do Třince vlakem a vědí, že boj o body rozhodně nebude snadný.

„Bude to rozhodně těžší zápas než v Třinci nebo naše poslední domácí střetnutí proti Helasu,“ říká zkušený útočník Michal Salák. „Tango hraje výborně, navíc se může spolehnout na podporu svých fanoušků. Někteří hráči jsou ve výborné formě, navíc si musíme dát velký pozor na jejich power-play, kterou mají velice dobře nacvičenou,“ dodává Salák.

Stejně jako jeho spoluhráči vítá cestování vlakem. „Je to mnohem pohodlnější, už jsme si to vyzkoušeli do Třince. I když tady to bude s přestupem, pořád se to nedá srovnat s cestováním autobusem po dálnici, kde nikdy nevíte, co vás čeká.“

Pochvalná slova Michala Saláka o soupeři potvrzuje jeho postavení v tabulce. Tango je na třetím místě a má o dva body méně než Slavia. V domácím prostředí remizovalo zatím s Českou Lípou 6:6, porazilo Hradec 8:4 a Spartu 4:0. Pátečnímu soupeři sešívaných se dařilo i venku – nejzvučnějším výsledkem je remíza 3:3 na Benagu, ale i vysoké vítězství 6:2 v Třínci v posledním kole.

„Musíme do utkání vstoupit úplně jinak, než jak jsme začali doma proti Helasu, přístup a nasazení musí být maximální. Čeká nás těžký soupeř, ale je určitě v našich silách uspět stejně jako jsme to dokázali v Třinci,“ potvrzuje předzápasová slova svého svěřence i trenér Martin Brychta.

Jeho protějšek Marian Berky složil v předzápasové pozvánce slávistům poklonu. "Slavia je pro diváky v Hodoníně stejně přitažlivá jako Sparta. Má velmi kompaktní tým, který udrželi pohromadě a posílil o dva brazilské hráče. Bude to těžký zápas, musíme mít všichni pokoru a hrát jako tým. Budeme se snažit na soupeře připravit tak, abychom byli v tomto zápase úspěšní my."

Z cesty a zápasu slávistů připravíme reportáž, kromě našeho webu sledujte také naše sociální sítě – Facebook, Twitter a Instagram! 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700