Autor: eFutsal.cz Foto: Ladislav Nussbauer   Vloženo dne: 18.4.2016

Domácí týmu v úvodní čtveřici utkání potvrdily, že jsou favoritem. Ale ve Zruči nad Sázavou padlo méně branek, než si fanoušci domácího Benaga v utkání proti Krokodýlu Brno představovali.

Poměrně pohodlně si se soupeřem z Tanga Brno poradila v domácím prostředí domácí Chrudim. "Jsme rádi, že se nám podařilo vyhrát, myslím si, že to bude ještě hodně těžké," mínil po utkání chrudimský trenér Bartušek. "Zápas v Brně určitě nebude jednoduchý." Podle jeho slov se osud zápasu zpečetil po třetí brance, nicméně na Tangu bylo sympatické, že hrálo až do konce. ERA-PACK zvítězil s přehledem 5:0 a ve středu jede do Brna jako favorit.

Zajímavý byl pro mnohé výsledek utkání Benago - Rádio Krokodýl, kde se čekalo, že domácí porazí soupeře výraznějším výsledkem, než 1:0. Ale Brňané v základní části několikrát ukázali, že bránit umí. Benago se v utkání prosadilo střelecky jen jednou, když po čtvrthodině hry se dokázal krásně individuálně prosadit Brahimi, který z úhlu propálil Kubíčka. Odveta se hraje v Brně ve středu a Benago nečeká lehká práce.

Kde se čekala nejvyrovnanější série? V souboji Slavie s namotivovaným Interobalem, ale první utkání vypadalo jinak. Domácí se do soupeře zakousli a zvítězili překvapivě vysoko 7:1. "O výsledku utkání jsme rozhodli už v prvním poločase," řekl po utkání trenér Brychta. "Chtěl bych poděkovat fanouškům za to, jakou vytvořili našemu týmu atmosféru, byli výborní." Série pokračuje příští pátek v Plzni.

Podle očekávání došlo na drama ve Vysokém Mýtě. Zápas Nejzbachu se Spartou skončil těsně 3:2 a výsledek je nejlepší pozvánkou na pokračování série, která bude hodně vyrovnaná. Dvakrát vedli domácí o dvě branky, Sparta vždy stáhla na rozdíl jednoho gólu. Nakonec ale domácí výhru uhájili a tak pokračování série, které je na programu v úterý v Praze, bude lákat naši pozornost.

Výsledky prvních utkání čtvrtfinálé play-off

Nejzbach Vysoké Mýto - Sparta Praha 3:2 (1:0)
Branky: 10. Kubát (Sklenář), 25. Kubát (Sklenář), 32. Kubát (Vodrážka) - 26. Kabele (Vodecký), 36. Sláma (Kabele).

ERA-PACK Chrudim - Tango Brno 5:0 (2:0)
Branky: 3. Felipe, 8. Felipe (Záruba), 22. Rešetár (Sidnei), 33. Rešetár (Rodrigo), 40. Dentinho.

Benago Zruč nad Sázavou - Rádio Krokodýl Brno 1:0 (1:0)
Branky: 14. Brahimi.

Slavia Praha - Interobal Plzeň 7:1 (5:0)
Branky: 4. Hrdina (Lištván), 7. Novotný, 11. Oliva (Novotný), 15. Oliva, 16. Homola (Hrdina), 31. Míča, 36. Míča - 30. Stejskal.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700