Autor: Michal Pavlík   Vloženo dne: 28.5.2015

Dramatické čtvrteční třetí finále play off CHANCE futsal ligy 2014/2015 tentokrát skončilo již po základní hrací době. Chrudim dokázala v Teplicích zvítězit 1:0 a výrazně se přiblížila jedenáctému titulu ve své historii. O něm může rozhodnout již v neděli, kdy hraje doma.

Úvodní dvacetiminutovka byla hodně vyrovnaná, ale blíže k brance byly domácí Teplice, které kolem desáté minuty měly tři tutovky. Jednou však teplické vlky zastavila tyč Tonovy branky, dvakrát zasáhl výborně hostující gólman.

Na začátku druhé půle zažili domácí nepříjemné chvíle. Nejprve uviděl žlutou kartu Kovács za faul na Rešetára, což znamenalo, že v neděli hrát nebude. O minutu později pak padla první branka utkání. Na Dentinhovu přihrávku na zadní tyč si naběhl Rešetár a poslal Chrudim do vedení – 0:1. Vyrovnat mohl ve 33. minutě Marcelo po krásném pasu Kovácse, ale jeho střelu bravurně vytáhl Ton.

V té samé minutě přišla další zajímavá zápletka. Marcio obral R. Mareše o míč a šel sám na bránu. Vracející se Max však domácího hráče poslal k zemi a rozhodčí bez váhání tasil červenou kartu. V přesilovce už Sidnei mířil do prázdné brány, ale míč na poslední chvíli zachytil Alvarito. Další šanci vlků lapil Ton. I když domácí hnalo skvělé publikum, vyrovnat se jim v početní převaze nepodařilo.

Tři a půl minuty před koncem Teplice opět sahaly po vyrovnání, jenže Salákovu dorážku fantasticky chytil Ton. Chrudimský brankář se stal hrdinou. Za 40 minut neinkasoval a ERA-PACKu vychytal mečbol.

FC Balticflora Teplice – FK ERA-PACK Chrudim 0:1 (0:0)
Branka a nahrávka: 25. Rešetár (Dentinho). Rozhodčí: Petr – Kaštánek. ŽK: R. Mareš – Kovács, Sidnei. ČK: 33. Max. Diváci: 800 (vyprodáno). Stav série: 1:2. Příští zápas: Chrudim – Teplice (neděle 31. května od 20 hodin).
Teplice: Jeronimo (Kalina, Krišal) – Emerson, Sláma, Marcio, Holý, Sidnei, Kovács, Novotný, Giva, Salák, Alberto, Marcelo. Hrající trenér Giva.
Chrudim: Ton (Žďánský) – Koudelka, Chmelík, M. Mareš, R. Mareš, Max, Dentinho, César Paulo, Alvarito, Rodrigo, Rešetár, Slováček, Felipe. Trenér Jaroslav Bartušek.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700