Autor: slaviaultras.cz   Vloženo dne: 12.3.2013

V pátek od 20:00 hodin přivítáme ve sportovní hale Slavia Indoss Plzeň, v podstatě přímém souboji o záchranu, a nás velmi těší, že důležitost utkání vnímají i fanoušci, kteří se na zápas chystají v opravdu hojném počtu. Již jsme si několikrát vyzkoušeli, co podpora tribun znamená. Jak obrovský rozdíl je hrát před prázdným hledištěm, nebo před bouřící tribunou. Kolik sil navíc dokáže povzbuzování vlít do všech hráčů, kteří se pak dokáží téměř přetrhnout, bojovat o každý míč, podstoupit jakýkoliv souboj. Podpora fanoušků pro nás velmi znamená a my za ni děkujeme!

Pevně věříme, že v pátek nezklameme, a odvděčíme se všem kteří nás přijdou povzbudit kvalitním výkonem.

Článek ze stránek Slaviaultras.cz:

V pátek vypukne v Edenu přímý futsalový souboj o záchranu v první lize!

Jak jste si již stačili všimnout, na stránkách se již neobjevují upoutávky na futsalové zápasy, protože účinek nebyl takový, jaký jsme si představovali a většina z vás tyto články stejně přecházela.

Domluvili jsme se tak na fanouškovské podpoře pouze na vybrané zápasy. A ten přichází právě teď!

V pátek od 20:00 změří síly domácí futsalisté s Indossem Plzeň!

Jedná se o přímý boj o záchranu, hraje se v ideálním termínu v pátek od 20:00, s Plzní možná dorazí i fanoušci, kteří tento tým podporují, patronem utkání je Stanislav Vlček a po zápase nás s hráči a možná i se Standou čeká v přilehlé hospodě i nějaké to pivo. Tedy ideální příprava na sobotní souboj s Libercem!

Přípraven bude pochopitelně bude buben a veškeré propriety, fandit se budou i ne tak používané chorály na fotbale a je to i ideální příležitost pro všechny posedět i mimo fotbal.

Doražte v pátek všichni, kdo můžete, podpořit futsalisty, přijďte si dát pivečko a zazpívat.

Čekáme vás co nejvíc!

Ať žije Slavia!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700