Vloženo dne: 17.10.2012

Potřetí v letošní sezóně se představíme v domácím prostředí. Pokud se tedy dá mluvit o domácím prostředí, neboť fandící fanoušci nám svojí přízeň prozatím nevěnovali, a i v derby s Bohemians měl v hledišti v naší domácí hale Slavia převahu zelenobílý soupeř. Pevně věříme, že se situace nyní změní. Našeho nedělního brněnského soupeře provází početná skupina příznivců, a my se rozhodně nechceme v naší domácí hale cítit jako hosté. Navíc situace mužstva není dobrá, byť naše rozlosování není příznivé, zisk pouze jednoho bodu a dosavadní jedenácté místo, by mělo příznivce vyburcovat k podpoře našeho týmu.

Kapitán mužstva Tomáš Matějka říká: "Neproměňujeme šance, nedáváme góly, leží na nás střelecká deka. A v tiché hale se hraje špatně. Jsem třeba přesvědčený, že kdybychom v posledním utkání s Benagem, které jsme prohráli 0:1, měli podporu v hledišti, nakoplo by nás to k obratu v utkání. I Bohemka byla k poražení, ale bez fandících diváků to znaší strany nemá potřebnou šťávu. Moc nás mrzí, že podpora z hlediště, na kterou jsme byli zvyklí, nyní chybí. Makáme na plno pořád stejně."

Fotbal i hokej se hrají tentokrát v pátek, a tak v nedělní podvečer čekáme, že tentokrát nás fanoušci na holičkách nenechají. Pivo bude opět za 20,-Kč.

SK Slavia Praha - Tango Brno
Sportovní hala Slavia
Neděle 21.10.2012, 19:30 hodin
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700