Autor: SlaviaUltras.cz   Vloženo dne: 3.11.2011

Přátelé, na tuto neděli vyhlašujeme velkou slávistickou mobilizaci! Potřeba je každý z vás! Čtěte! Hoďme na chvíli za hlavu rozpory o slávistických majitelích, hoďme za hlavu rozpory o trenéru Strakovi, hoďme za hlavu antipatie mezi námi a pojďme v neděli, jeden vedle druhého, fandit! Čeká nás opravdu náročný den, když naším hlavním soupeřem bude 4. největší město České Republiky - Plzeň. Dost bylo plivání jeden na druhého, dost bylo nadávek. Je na čase se dát opět dohromady, protože nás čeká velmi silný soupeř a to jak na hřišti, tak v hledišti. Tytam jsou doby, kdy jsme doma Plzeň poráželi rozdílem třídy a Viktoriánů přijelo jen několik jednotlivců. Plzeň v loňské sezóně získala mistrovský titul, v té letošní zase postoupila do Ligy Mistrů a logicky se na ni tak nabalily stovky fanoušků, kterými se může Plzeň v současnosti chlubit. Kotel mají dobře organizovaný a do Edenu, kde již odehráli několik zápasů LM, jich jistě dorazí velké množství!

Navíc se od 13:00 ve vysočanské O2 aréně odehraje souboj mezi těmito kluby na ledě! Nejeden Plzeňák tak jistě spojí obě akce a nejinak by tomu mělo být i u nás. Na nás je ukázat, kdo je v Edenu skutečně doma, na nás je ukázat, že ač jsme za poslední dobu v nejhorší situaci, umíme se dát dohromady a umíme vytvořit atmosféru hodnou jména Slavie.

Ve 13:00 začíná v O2 aréně hokejový duel, od 17:00 pak ten nejdůležitější - fotbalový a pro neúnavné fanoušky pak v nedaleké hale v Edenu od 19:30 futsalové utkání s Teplicemi.

Pochopitelně platí pro ty, kteří nesouhlasí s trenérem Strakou a ředitelem Platilem, přijít v černé barvě s transparenty!

Slávisté, již dlouho před námi nebyl takto důležitý den, již dlouho chyběl pořádný náboj v domácím zápase.

Je povinností každého dorazit v neděli do Edenu. Vršovice jsou naší čtvrtí a Eden naším stadionem!

Ať žije Slavia!



Článek na webu SlaviaUltras naleznete zde !
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700