Vloženo dne: 29.4.2019

Ve čtvrtek jsme před televizními kamerami podlehli v prvním semifinále domácímu Svarog FC Teplice v bouřlivé atmosféře vytvořené domácími fanoušky 5:3. Utkání rozhodla prodloužená penalta za šestý akumulovaný faul, odpískaná čtyřicet sekund před koncem za stavu 3:3, po neúspěšné exekuci opakovaná, z důvodu vyběhnutí našeho brankáře Karpiaka mimo povolenou zónu.

V neděli 5.5 od 20:00 hodin bude mít semifinále hrané na tři vítězná utkání pokračování v naší domácí hale v Edenu (vedle plaveckého a zimního stadionu). Srdečně zveme všechny fanoušky, a věříme, že nám vytvoří podobně bouřlivé prostředí, v jakém jsme hráli na půdě soupeře v prvním utkání.

Majitelé permanentních vstupenek na fotbal a hokej mají tradičně vstup volný!

Pro diváky budou opět připraveny klobásy a další občerstvení. Těšit se můžete také na poločasové losování o věcné ceny.

Jeden z leaderů týmu Martin Směřička říká: "Přál bych si, aby nás v domácím prostředí fanoušci podpořili ve stejně hojném počtu jako domácí v Teplicích. Věřím, že s jejich podporou zabojujeme, a do Teplic se budeme vracet za stavu 1:1."

Kapitán týmu Jan Homola doplňuje: "Play-off má samo o sobě jinou atmosféru. Hraje se o všechno, a v našich silách je, postoupit do finále. Fanoušci jsou nedílnou součástí, bez nich se hraje mnohem hůř. Již mnohokrát jsme prokázali, jak si jejich podpory vážíme, a já věřím, že nás teď, v tuto důležitou chvíli, nenechají bez podpory. Protože víme jak je podpora fanoušků důležitá, nenecháme si také ujít jedinou příležitost být na tribuně fotbalového stadionu, a podporovat mužský i ženský fotbalový tým, nebo u nás v hale v rámci utkání házenkářek a basketbalistek. Mimochodem všem, kteří jsou ještě ve hře, držíme moc palce!"

Vyzýváme tímto všechny slávisty, aby nás v neděli přišli podpořit, a pomohli nám ke srovnání série! Děkujeme za podporu!

SK Slavia Praha - Svarog FC Teplice
Neděle 5.5.2019, 20:00 hodin
Sportovní hala Slavia, Praha 10, Vladivostocká 1460/10

- S permanentkou na fotbal a hokej vstup volný
- Vstupné 50 KČ

Další informace naleznete v rámci našich sociálních sítí, sledujte:
Facebook, Twitter, Instagram, nebo Youtube kanál! Děkujeme!
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700