Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík ml.   Vloženo dne: 28.5.2017

Zástupci slávistických mistrovských týmů fotbalistů a fotbalistek nebudou chybět v hledišti v hale v Edenu! V pondělí 29. května a od 20:30 budou podporovat futsalisty ve čtvrtém finále Chance futsal ligy proti ERA-PACKU Chrudim. Slavia hraje o prodloužení série!

Přijďte i vy podpořit červenobílé barvy, slávisté potřebují plnou halu, která by jim pomohla vyrovnat finálovou sérii! V té nyní vedou dvanáctinásobní mistři z Chrudimi 2:1, kterým se ve třetím finále podařilo využít domácího prostředí.  Hraje se na tři vítězné zápasy, slávisté musí vyhrát, aby si udrželi naději na zlato! Každopádně se jedná o poslední letošní domácí zápas a futsalisté si za svoje bojovné a týmové výkony určitě zaslouží plné hlediště! Případné páté finále by se hrálo ve středu v Chrudimi.

„Prožili jsme úžasné mistrovské oslavy na Strahově a ve Žlutých lázních, byl jsem na Slavii náležitě hrdý.  Pevně věřím, že fanoušci budou chtít pomoci v boji o titul i futsalové Slavii. Čeká nás těžký boj, přesto by bylo krásné dotáhnout mistrovský hattrick! Všechny slávisty, co nejsrdečněji zvu, přijďte nám pomoci, protože společně jsme opravdu silnější!“ vzkazuje fanouškům předseda klubu Daniel Kolman.

SK Slavia Praha - ERA-PACK Chrudim

Hala Eden, 4. finále, pondělí 29. května 20:30

stav série 1:2
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700