Autor: Ondřej Zlámal Foto: Pavel Jiřík ml.   Vloženo dne: 21.5.2017

Poprvé v historii se v pondělí bude v Edenu hrát futsalové finále! Slávisté v prvním zápase v Chrudimi padli po velkém boji až na penalty a věří, že ve druhém zápase je za vítězstvím poženou fanoušci!

„Naším snem je zahrát si před vyprodanou halou,“ zve příznivce do hlediště dlouholetý kapitán Tomáš Matějka. „Nečekal jsem, že se ještě finále ve své kariéře dočkám. Bojujeme jako tým a právě to nás dovedlo až tak daleko. Všechny fanoušky srdečně zvu do hlediště, bude to další velká bitva!“

Slávisté v pátek obrovského favorita neskutečně na jeho palubovce potrápili. Stáhli náskok 1:4 na 4:4 a protáhli zápas do prodloužení, ve kterém znovu pár vteřin před koncem vyrovnali. ERA-PACK zvítězil až v dramatickém penaltovém rozstřelu.

„Kdo tenhle zápas viděl, byla to reklama sama o sobě, dlouho tady nic takového nebylo, byl to futsal nahoru dolů, padlo hodně branek. Věřím, že v pondělí přijde plný dům a fanoušci nás dovedou za vítězstvím,“ přeje si brankář Ondřej Vahala.

 „Bylo by strašně fajn, kdyby přišel vyprodaný Eden a podpořil nás. První zápas byl krásnou ukázkou toho, jak krásný je futsal sport,“ dodává Radim Záruba.

„V pátek jsme ukázali, že se o zlato chceme poprat s maximálním nasazením. Dostali jsme spoustu povzbuzujících vzkazů od fanoušků, kteří byli hrdí na náš páteční bojovný výkon. Věřím, že právě teď nastala chvíle, kdy zaplní halu v Edenu a doženou nás za vítězstvím. Potřebujeme každého z nich! Kdy přijít, když ne teď!“ shrnuje pozvání předseda klubu Daniel Kolman.

Buďte u toho i vy!


Chance futsal liga – 2. finále
SK Slavia Praha – ERA-PACK Chrudim 17:00, hala Eden, pondělí 22. května
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700