Autor: Ondřej Zlámal Foto: Ladislav Nussbauer   Vloženo dne: 9.5.2016

Druhý díl dramatické série mezi Slavií a Benagem je na programu už v toto úterý večer. Slávisté v první zápase proti favoritovi ve Zruči padli až v posledních vteřinách utkání. Teď budou mít výhodu domácího prostředí a věřme, že i svých fanoušků. Udělají všechno pro to, aby urvali první semifinálový bod. Diváci se mohou těšit znovu na dramatický a napínavý futsal!

„V prvním utkání mohli diváci sledovat pohledný futsal, který bavil, a myslím, že to samé se dá čekat i od druhého zápasu, o který je ze strany fanoušků velký zájem, což nás těší,“ vyhlíží další díl série předseda Daniel Kolman.

V dalším komentáři se ještě vrací k posledním vteřinám prvního duelu. „Žádné velké nervy jsem z dramatického závěru neměl, i když jsem přesvědčený, že kdybychom to dotáhli do prodloužení, odvezli jsme ze Zruče výhru,“ domnívá se šéf červenobílého klubu.

A své svěřence znovu burcuje. „Nejsme svázaní žádnou povinností, tudíž si můžeme dovolit rozdat si to s Benagem naplno, což bylo myslím i v prvním utkání vidět. V žádném případě ale nechci, aby to vyznělo tak, že semifinále odevzdáme! Naopak! Jdeme zápas od zápasu, a každý další budeme chtít soupeři maximálně znepříjemnit! Velkým favoritem ale nadále zůstává soupeř,“ dodává.

"Na domácí zápas se těším, ve Zruči kluci viděli, že se mohou s Benagem směle rovnat. Uděláme maximum pro to, abychom si připsali první bod," uvedl trenér Slavie Martin Brychta, který své taktické plány pro utkání rozhodně rozebírat nechtěl. "Uvidíte na palubovce, zase vymyslíme něco, co by mohlo zafungovat!"

V dresu Benaga se v Edenu představí celá řada futsalových hvězd. Dirigentem hry je španělský mistr světa a Evropy Marcelo, k dalším oporám patří Brazilci Neto, Diego a brankář Cristiano. Seznam zahraničních hráčů doplňují ještě Portugalec André a Kosovan Azem Brahimi. V prvním duelu se ale ve velmi dobrém světle představili také oba čeští reprezentanti Marcel Rodek a Michal Belej.

V hledišti nebude chybět trenér české reprezentace Tomáš Neumann, který již v Edenu sledoval čtvrtfinálový duel s Interobalem Plzeň.

Slávisté doufají, že budou znovu komplet, uzdravení z nemoci už trenérům ohlásil Jan Homola, v pořádku je také Ondřej Míča, kterého limitovalo zranění stehenního svalu.

Slavia má velkou šanci ještě vylepšit historicky nejlepší sezonu. Všichni futsalisté se těší na podporu svých věrných fanoušků! V úterý všichni do Edenu do haly, výkop ve 20 hodin!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700