Vloženo dne: 19.5.2014

Sezóna se nevyvíjela ideálně, především díky účasti hráčů na utkání, kdy jsme občas dávali sestavu dohromady jak se říká horko těžko. Především v období po skončení juniorských soutěží, kdy naši mladí hráči přece jen dali přednost boji o sestavu ve fotbalových soutěžích. I proto je nutné hodnotit dvě kola před koncem boj o umístění na stupních vítězů pozitivně. Na zlatou a stříbrnou pozici již dosáhnout nemůžeme, ovšem za naším současným průběžným třetím místem je již také poměrně značný bodový odstup. Jedna výhra již znamená bronz v Pražském přeboru.

V B mužstvu dostávali prostor především mladí hráči z juniorských mužstev, často za něj nastupovali hráči naší úspěšné U-16. Upřímně řečeno, před sezónou jsme mladšímu juniorskému mužstvu mnoho šancí na dobré umístění nedávali, proto jsou jejich úspěchy velmi milým překvapením. To i proto, že se v jeho řadách objevovali hráči narození v roce 1999. A to jak v U-16, tak i v B mužstvu. Dosažené výsledky hovoří o jejich kvalitě i správně nastoupené cestě.

Poděkování za kvalitní fungování B týmu, které přineslo mnoho práce a starostí, zaslouží především Jan Šimon st., Jarda Pytloun st., a Olda Pánek.

Výsledky utkání B mužstva naleznete zde !
Články k B mužstvu
naleznete zde !
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700