Autor: Jan Šimon   Vloženo dne: 19.2.2014

Hodnocení dnešního večerního zápasu je z pohledu výsledku radost, ale z pohledu sestavení kádru je dosti tristní. Z důvodu nemocí, které v současné době řádí a také prázdnin velké části našich školou povinných mladíků, byla sestava ještě v podvečerních hodinách více jak prořídlá. Nakonec jen díky třem hráčům z áčka (Konya, Vejvoda a Brychta) a Kubovi Šimonovi, který je ročník 99, jsme měli alespoň dva hráče na střídání.

Hned ve druhé minutě utkání jsme se ujali vedení a to naší hru dostatečně uklidnilo. Hrál se vcelku hezký a klidný futsal, bez faulů a s větším držením míče na straně naší rezervy. Poločasový výsledek 1:5 hovoří za vše a druhé dějství se vlastně jen dohrávalo. Nechci tím říci že by byla nouze o pohledné futsalové akce, ale obě mužstva věděla, že je rozhodnuto, a tak převládal bezstarostný futsal.

Závěrem je třeba poděkovat za přístup a předvedený futsal všem přítomným. Zvláště však stojí za zmínku nasazení Martina Brychty, který hrál se stejným zaujetím jako v lize za áčko, neméně potom za nadstandardní výkon a hlavně za dirigentské schopnosti, které se snažil na palubovce předávat mladším a v případě Jakuba Šimona nezkušeným spoluhráčům, Michal Vejvoda. Tak by se měl chovat nejen reprezentant, ale hlavně správný kapitán.

ČZU Praha - SK Slavia Praha „B“ 3:7 (1:5)
Sestava: Roshan – Vejvoda, Čonka, Žampa, Konya, Brychta, Šimon Jakub
Branky : 2´ Vejvoda (Čonka), 13´ Brychta (Žampa), 18´ Konya (Žampa), 20´ Brychta (Vejvoda), 24´ Brychta, 31´ Vejvoda (Žampa), 32´ Čonka.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700