Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 5.3.2024

Béčko Slavie remizovalo v pátek na palubovce MCE Slaný 3:3. Slávisté v prvním poločase prohrávali 0:2, ale duel dokázali otočit a vedli 3:2. Pak už ale padla jediná branka a tou byl vyrovnávací gól domácích, ostatní šance dokázali zlikvidovat oba brankáři.

Oficiální report z utkání:

Přímý duel o pódiová umístění mezi slánským MCE a rezervou pražské Slávie nepoznal vítěze, vyrovnané a kvalitní utkání, domácí podržel futsalový veterán v brance Josef Zlata. Josef. Domácí MCE mělo v poslední době stabilní dobrou formu, soupeř měl naopak kolísavé výsledky. Utkání však podle toho vůbec nevypadalo, ba naopak bylo plné krásného bojovného futsalu, fair play a neslo se ve sportovním duchu. Lépe začal hostitel, po 10 minutách hry otevřel skóre Libor Volf , o minutu později přidal pojistku Adam Fedrhanc . Radost domácím však vydržela jen pár minut, soupeř se střelecky probudil a také on dvěma slepenými góly srovnal skóre, kontaktní branku vstřelil Serhyi Hrechko a po čtvrthodině hry srovnal Adrii Slinkin. Další branky se v první půli diváci nedočkali, oba celky šly tak do poločasové pauzy na nerozhodného stavu.

Hned v úvodu druhé části přišlo vyrovnání a ve zbytku utkání již dominovali brankáři. Hosté jdou do vedení gólem Fliashka Denyse (Khainas Vladyslav), ale domácí za další minutu srovnávají Snovickým Janem (Danda Lukáš). Blíže k plnému bodovému zisku měli domácí, ale jeden nabídnutý přímý kop z 10 m neproměnili. Výborný výkon předvedl domácí brankář Zlata, který pochytal řadu dobrých šancí soupeře. Utkání tak skončilo asi spravedlivou remízou. MCE Slaný s domácí bilancí 5 1 3 je nyní čtvrté, devátým hráčem celkové aktivity je Volf Libor 28 (20+8). Slavia Praha B má venkovní bilanci kladnou 4 2 3 a je momentálně třetí, nejlepší v klubové aktivitě je Mykola Vursta 21 (17+4).

MCE Slaný - Slavia B 3:3 (2:2)
Branky: 10. Volf, 11. Fedrhanc, 23. Snovický - 12. Hrechko, 14. Slinkin, 22. Fliashko
Slavia B: Khainas - Prokop, Hrechko,Melnyk, Slinkin, Vursta, Fliashko
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700