Vloženo dne: 16.9.2014

Další pohlavek v podobě prohry s týmem z nižší soutěže. Omluvou pro nás nemůže být, že vedení Gardenline staví velmi kvalitní mužstvo v čele s Tomášem Pešírem, který mimochodem vstřelil hattrick do naší sítě, a jednáme o jeho působení ve Slavii. Především laxnost a nedůraz v koncovce, nechuť věnovat se defenzivní činnosti, a špatná organizace naší hry, jsou příčinami našeho dalšího fatálního přípravného neúspěchu. Vedení klubu pevně věří, že hráči i realizační tým si z dalšího nevýrazného výkonu, a ostudného výsledku, vezmou takové ponaučení, aby jsme do začátku soutěže byli kvalitně připravení.

O utkání se asi nedá říci, že by výsledek odpovídal realitě na hřišti. Naše mužstvo po celé utkání drželo míč, a diktovalo tempo hry. Ovšem zcela chyběl moment překvapení, či překvapivá přihrávka. Naopak soupeř chytře a kvalitně bránil a každé možnost využil k protiútoku, které realizovala bývalá fotbalová slávistická ikona Tomáš Pešír. Až ve druhém poločasu se nám podařilo korigovat postupně narůstající ostudný výsledek 0:5 na konečných 1:5.

Vymlouvat se nelze ani na absence, ani na nedostatek štěstí, protože pokud náš hráč opakovaně vykopne míč z branky soupeře, a zabrání tak jistému gólu, to je nemohoucnost.

Soupeři gratulujeme k vítězství, snad se tomuto spřátelenému týmu, jehož hlavního partnera firmu Gardenline budeme taktéž propagovat, bude ve 2. lize Západ dařit. Zvlášť v rámci možnosti, že se v jeho dresu objeví na hostování někteří naši hráči.

SK Slavia Praha - Gardenline Litoměřice 1:5 (0:4)
Branky: 37. Brychta (Eisenreich) - 7., 14., 15. Pešír, 20., 27. Blažek.
Slavia: Kučera, Kovář - A.Hrdina, Matějka, Šimon, Bozděch, Novotný, Vejvoda, Dufek, Eisenreich, Brychta.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700