Autor: Foto: Michal Pavlík   Vloženo dne: 1.11.2013

CHANCE futsal liga pokračovala v pátek třemi zápasy 8. kola. ERA-PACK Chrudim přivítal na své palubovce pražskou Slavii a osudu utkání rozhodl už první v desetiminutovce. Díky výhře tak Chrudim předskočila první Teplice, jejichž zápas byl vzhledem k Jeremenko Cupu odložen. Chrudim do utkání nastoupila bez čtyř opor – Maxe, Michala Mareše, Slováčka a Dentinha. I tak o své výhře rozhodla hned v úvodu utkání. Po devíti minutách totiž vedl ERA-PACK 5:1 a plně kontroloval hru. Za hosty se podařilo snížit pouze Sopovi. Do druhé půle šly oba celky za stavu 7:1 a Chrudim byla na balonu. Jediná branka druhé části padla ve 36. minutě, kde uzavřel skóre Chmelík.

Trenér Baborák přiznal: Zasloužený výprask. Trenéra Slavie Jiřího Baboráka mohl těšit pouze fakt, že jeho svěřenci prohráli druhé dějství „pouze“ 0:1. „Ve druhé půli bylo vidět, že se ERA-PACK šetřil. Ubral plyn a přestal nás aktivně napadat. Zatahoval se na vlastní půlku. Zřejmě šlo o taktické pokyny trenéra, což respektuji. Kdyby Chrudim pokračovala v nastoleném tempu z první půle, tak byl výsledek určitě dvojciferný,“ říkal kouč sešívaných.

Slavii se nepovedl začátek utkání. „I přes odhodlání kluků jsme nebyli schopni čelit strojové kombinaci, rychlosti a pozdě jsme přistupovali k hráčům soupeře,“ hledal chyby Baborák a dodal: „Vyráběli jsme hrubé chyby. Zákonitě a zaslouženě jsme v první půli dostali výprask.“

Vysoké vítězství trochu překvapilo i domácího trenéra Daniela: „Nečekal jsem, že vyhrajeme tak vysokým rozdílem, protože jsem viděl poslední zápas Slavie s Benagem. Myslím si, že někteří hráči Slavie do Chrudimi nepřijeli. Odehráli jsme však klidný zápas.“

Kde hledat příčiny k tak povedenému začátku ERA-PACKu? „Nevím,“ pokrčil rameny Daniel, „Důležité je vítězství. Je jedno, jestli vyhrajeme jedna nula nebo deset nula. Máme tři body. Po konci základní části přijde na řadu play off, kde bude důležité vyhrávat.“

FK ERA-PACK Chrudim – SK Slavia Praha 8:1 (7:1)
Branky a nahrávky: 2. R. Mareš (Koudelka), 3. Rešetár (Koudelka), 5. Douglas, 7. Douglas (Kopecký), 9. Koudelka, 12. Rešetár (R. Mareš), 27. Koudelka (Douglas), 36. Chmelík (R. Mareš) – 6. Sop.
Rozhodčí: Trlida, Ježek. ŽK: Brychta, Krátký (oba SKS). Diváci: 270.
Chrudim: Žďánský (Meller, Olinha) – R. Mareš, Max, Kopecký, Douglas, Rešetár, Felipe, Koudelka, Chmelík, Slováček. Trenér Daniel.
Slavia: Kučera (21. Krajč) – Brychta, Eisenreich, Šimon, Oliva, Sop, Novotný, Konya, Krátký, Matějka. Trenér Jiří Baborák.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700