Vloženo dne: 21.1.2013

Po výhře nad Pardubicemi jsme jeli na Benago v očekávání. Výkonem a nasazením jsme ale obrovsky zklamali, a umožnili domácím velmi snadno získat plný počet bodů. Zaslouženě. Soupeř i bez většího herního vypětí byl lepším týmem, my jsme se svojí statickou hrou plnou nepřesností a chyb nemohli na úspěch pomýšlet. Zklamali jsme tak především sami sebe. Do sestavy se vrátil po karetním trestu Hrdina, především první čtveřice ale fungovala špatně, hrála bez zápalu, nasazení, staticky a bez pohybu. Druhá čtveřice makala, neustále se pokoušela ohrožovat Mareše v brance domácích, ale ani tato formace nepodala optimální výkon. Dlouho se hrálo v tempu přátelského utkání, bez vyložených šancí, bez náboje a důrazu. Až v jedenácté minutě se začalo něco dít, a možná to byl okamžik který rozhodl o osudu utkání. Filinger se výborně uvolnil podél autové čáry, chytře prostřelil Mareše, míč se však od tyče odrazil do hřiště, a v podstatě z protiútoku jsme obdrželi branku po nedůslednosti našeho vracejícího se hráče v brankovišti. Do zápasu jsme se již nedostali. Rodek zvýšil v 16. minutě na 2:0. Tímto výsledkem poločas i skončil, ale ruku na srdce, mohlo to být víc.

V poločasové přestávce bylo v kabině dusno. Možná ale vášnivější debata trochu pomohla, do druhého dějství jsme vstoupili mnohem aktivněji a pokoušeli se zápas zvrátit a zdramatizovat. Opět Rodek nám ale naděje hatil, když prostřelil Krajče potřetí. Dlouho před koncem jsme začali hrát power-play, a ze začátku se nám i dařila. Wojnar snížil na 3:1 a my se přece jen nadechovali k obratu. Vlastní chyby nás ale srazily opět dolů. Další gól jsme nepřidali, naopak ještě do otevřené obrany dvakrát inkasovali.

Utkání začalo sympatickým gestem Benaga, které ústy prezidenta a trenéra klubu Beniho Simitčiho poděkovalo za dlouholeté působení Davidu Filingerovi.

FC Benago Zruč n. S. – SK Slavia Praha 5:1 (2:0)

Branky a Nahrávky: 11. Drahovský (Váňa), 16. Rodek (Amrani), 30. Rodek, 36. Amrani (Holeček), 39. Holeček (Lištván) – 33. Wojnar (Rott).

Benago Zruč: M. Mareš, Výborný - Rodek, Brahimi, Lištván, Váňa, Holeček, Amrani, Drahovský, J. Veselý.
Slavia Praha: Krajč, Kučera - Wojnar, Srkal, Hrdina, Filinger, Vandas, Vejvoda, Čonka, Hrdina, Rott, Matějka.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700