Autor: Foto: Stanislav Hladík, Petr Popovič   Vloženo dne: 24.9.2012

Bohemians 1905 vstupovali do utkání jako jednoznačný favorit, což potvrdili i v samotném utkání a zaslouženě zvítězili 2:4. My jsme však svojí kůži neprodali lacino, a ještě chvíli před koncem jsme sahali po bodu, který by byl pro nás velmi cenným ziskem. Vždy když jsme v utkání vyrovnali skóre, jsme velmi záhy inkasovali. Celé utkání se neslo v duchu převahy hostujícího týmu, naše pevná obrana však dlouho bezpečně odolávala, a pracovala dobře tak jako v prvním kole na Kladně. Až chvíli před koncem poločasu se poněkud šťastně trefil Holý, a určil poločasový výsledek.

Ve druhém dějství se hra více vyrovnala, a šance byly na obou stranách. Nebezpečnější však byl opět soupeř. Přesto jsme se radovali z vyrovnání. Bohemians zahráli dvakrát nepovoleně s gólmanem a my dostali výhodu nepřímého kopu. Hrdina posunul míč k Míčovi a ten nekompromisní ranou vyrovnal. Z nerozhodného stavu jsme se ale neradovali dlouho. Jen o pár vteřin později se Filingerovi podařilo v souboji s Fichtnerem vystřelit mezi nohama našeho hráče, a Kučera který v tu chvíli velmi špatně viděl míč inkasoval podruhé.

Opět jsme ale dokázali vyrovnat. A opět to byl Míča, který tvrdou ranou pod "víko" z trestného kopu nedal Vozárovi šanci. To již do konce zbývalo jen pár minut času a my začínali věřit, že získáme nečekaný bodový zisk. Nestalo se. Nedůslednost v obraně způsobila chvíli po vyrovnání závar v našem pokutovém území, Kučera tak jako již v utkání několikrát před tím vytáhl sice famózní zákrok, ovšem naše obrana nedokázala na několik pokusů míč odkopnout, ten se dostal ke králi podobných situací Dlouhému, a ten opět vrátil hostím vedení.

Ihned jsme přistoupili k power-play, kterou jsme hráli poměrně dlouhou dobu, ovšem chyběla finální přihrávka, a tak byla neúspěšná. Naopak jsme pár vteřin před koncem inkasovali do prázdné branky počtvrté. Bohemians vyhráli zaslouženě. Nám chybělo kousek pověstného štěstí, abychom ze zápasu vydolovali bod. Tým je opět nutné pochválit za bojovnost, a snahu, herní kvalita však byla na straně soupeře. Na naší straně je nutné vyzdvihnout výkon brankáře Kučery, který v několika okamžicích podržel mužstvo ve hře výbornými zákroky, a zamezil jasným gólům v naší síti. Nutno podotknout, že i Vozár na druhé straně, se několikrát blýskl proti našim střelcům, například Wojnar mu osamocen stál v tváří tvář minimálně ve dvou případech.

Největším zklamáním utkání nebyla prohra, ale prázdný sektor červenobílých fandících diváků, kteří nás nepřišli podpořit, a zápas se tak hrál sice před slušnou návštěvou, ale v komorní atmosféře. Pevně věříme, že nás diváci v dalším domácím utkání proti Benagu podpoří.

SK Slavia Praha - Bohemians 1905 2:4 (0:1)

Branky: 31. Míča (Hrdina), 37. Míča - 16. Holý (Pleyer), 32. Filinger (Novotný), 38. Dlouhý (Pleyer), 40. Holý (Frič)

SK Slavia Praha:Kučera (Krajč) - Matějka, Hrdina, Wojnar, Míča, Havrda, Rott, Fischer, Fichtner, Srkal, Kroh, Vandas, Sop.
Bohemians 1905 Futsal:Vozár (Bellada) - Frič, Filinger, Stejskal, Zapletal, Dlouhý, Sláma, Novotný, Pleyer, Holý, Eisenreich.

Textový online naleznete zde !
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700