Autor: fkerapack.cz   Vloženo dne: 17.1.2012

V neděli v podvečer se dohrávalo dvěma zápasy 14. kolo Chance Futsal ligy. Andy Liberec nestačilo na Balticfloru Teplice a i druhý souboj nedopadl dobře pro domácí tým. Slavia totiž vysoko podlehla ERA-PACKu Chrudim, který se tak vrátil do čela tabulky.

Když jel ERA-PACK v neděli v podvečer k utkání na palubovcu Slavie, možná si mnozí vzpomněli na podzimní utkání, které skončilo výhrou 3:0. I když tehdejší skóre nebylo nijak výrazné, začalo chrudimskou brankou již v 1. minutě. A totéž se povedlo i tentokrát.

ERA-PACK se totiž v utkání nijak nerozkoukával a hned udeřil. O vedoucí gól se postarali bratři Marešové, Roman přistrčil Michalovi a ten přesnou střelou otevřel skóre. Nejen tato branka, ale celý úvod utkání byl ve znamení chrudimské aktivity a ta rozhodně nepolevovala. Další solidní šanci skórovat měl Michal Mareš II., který šel v 7. minutě sám na brankáře Krajče, ale nepřekonal ho. Stejně tak se nepovedla stoprocentně koncovka Romanovi Marešovi, Slováčkovi, nebo Maxovi…

Zatímco hráči v poli se činili, příliš práce neměl Žďánský v brance, kterého ohrozil až v 9. minutě Havrda, horko ale bylo před brankou ERA-PACKu o minutu později. To se prosadil slávistický Holeček, dostal se až před Žďánského, jehož překonal, ale na brankové čáře dobíhající Douglas vyhlavičkoval míč mimo tyče! Jakoby tato situace nadzvedla trenéra, Cacau si vzal ve 14. minutě time-out a pomohlo to téměř vzápětí. Roman Mareš po bratrské kombinaci zvýšil na 0:2 a uplynulo jen pár vteřin od výkopu domácích, když Slováček našel Maxe, který ten poprvé v utkání skóroval - 0:3. Poločasový účet uzavřel v 16. minutě Douglas a do šaten se šlo za stavu 0:4.

Michal Mareš II.Jestliže se první půle hrála poměrně tvrdě, a fauly přibývaly na obou stranách, druhý poločas se obešel bez jediného faulu, přestože fanoušci nad benevolenci rozhodčích chvílemi kroutili hlavou. Lahůdku si nechali chrudimští hráči, kteří tentokrát oblékli modré dresy, na 23. minutu. Skvělá kombinace, Rešetárova přihrávka, a Maxovo zakončení do prázdné branky - to si zasloužilo nejen zvýšení na 0:5, ale také potlesk divácké tribuny…

Ve druhém poločasu dal trenér Cacau prostor i dvěma hráčům, kteří začali zápas na lavičce. Od 21. minuty vyběhl do zápasu Bouška, v dalším průběhu dostal šanci i Dobrovolný. Oba se dostali i do dobrých střeleckých příležitostí, mezi střelce se ale nezapsali. ERA-PACK na hřišti stále kraloval, své šance však nedokázal úspěšně zakončovat, až dvě slepené branky, ve 33. a 34. minutě, završily skóre na konečných 0:7.

SK Slavia Praha - FK ERA-PACK Chrudim 0:7 (0:4)
Branky: 14., 23. a 34. Max, 1. Mareš M., 14. Mareš R., 16. Douglas, 33. Rešetár.
Slavia: Krajč, Kučera - Cais, Havrda, Holeček, Matějka, Míča, Rott, Sop, Šafránek, Vandas, Wojnar.
ERA-PACK: Žďánský, Meller - Bouška, Dobrovolný, Douglas, Max, Mareš M., Mareš M. II., Mareš R., Rešetár, Slováček, Vladyka.


Fotogalerie zde !

 

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700