Vloženo dne: 30.9.2011

Do Chrudimi jsme odjeli opět oslabeni o další hráče. Seznam našich "marodů" je již dobře známý, k nim nyní navíc přibyli Kokeš, Rott a Kosina. K utkání s Era-Packem tak cestovali mladíci z juniorky, Sop a Vandas, pro které bylo utkání s několikanásobným Mistrem Česke republiky a účastníkem UEFA Futsal Cupu, opravdovým křestem ohněm.

Musíme se přiznat, že jsme se obávali "výprasku", kterému napovídalo i to, že jsme inkasovali již v první minutě utkání, kdy skóroval Max. V prvním poločasu jsme však nakonec podali konsolidovaný obranný, avšak aktivní výkon, který již favoritovi skórovat nedovolil. Vyčerpávající, ale účinný způsob obrany, navíc podpořil výborným způsobem chytající Krajč, který zmařil několik obrovských příležitostí domácích ostrostřelců.

Ani druhý poločas jsme bohužel nezačali dobře, a hned v jeho úvodu inkasovali. Střelcem byl tentokrát Michal Mareš st. Znovu jsme zkusili Chrudim držet mimo dostřel naší branky aktivní obranou a dařilo se. V poslední čtvrtině utkání jsme se však pokoušeli o něco, co se nám proti Era-Packu nedaří již čtvrté utkání v řadě, a to vstřelit branku. Logicky se tak v naší obraně začal tvořit okénka, a domácí si tak vytvářeli více šancí. Ty však až do 30. minuty likvidoval vynikající Krajč, který chytil několik tutových gólů. Deset minut před koncem však inkasoval potřetí, opět z nohy Michala Mareše st.

Naši největší šanci měl v 35. minutě Oliva, ale jeho úprk na branku zastavil za cenu žluté karty Michal Mareš. Utkání jsme pak dohráli pod tlakem domácích za stavu, který se pro nás rozhodně dá nazvat přijatelným. Byť jsme favoritovi opět nevstřelili branku, byl náš statečný výkon velkým příslibem do dalších bojů. Tým ukázal, že v něm potenciál je. To ale bude moci dokázat až ve středu 26. října, kdy se před televizními kamerami, ale hlavně jak doufáme před plnými tribunami, představí v domácím prostředí proti Indossu Plzeň.



Era-Pack Chrudim - SK Slavia Praha 3:0 (1:0)

Branky: 1. Max, 20., 32. M.Mareš st.

Chrudim: Ždáňský, Meller - Mareš R, Mareš M st, Mareš M ml, Nerris, Cacao, Max, Rešetár, Vladyka, Popelka, Dobrovolný.

Slavia: Krajč, Kučera - Oliva, Uhlíř, Kamas, Šafránek, Fichtner, Sop, Vandas, Blabla, Kroh.


Textový ONLINE naleznete zde !
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700