Vloženo dne: 26.9.2011

Velmi podobný průběh jako utkání prvního kola s Nejzbachem, měl i zápas s Torfem Pardubice, ve kterém jsme nakonec podlehli 1:4. Dlouho vyrovnané utkání bez branek, poté naše chyba kterou jsme soupeři darovali vedení, a marné obléhání branky soupeře, které by vedlo k bodovému zisku.


Výkon mužstva a herní projev se sice evidentně zlepšil, avšak na body to nestačilo. Opět nás srazily do kolen vlastní naivní chyby.



Obrovským zklamáním pak byla opět tristní divácká návštěva. Před prázdnou tribunou se hraje špatně...


Průběh utkání objektivně popisuje komentář z webové stránky Torfu Pardubice, www.torfpardubice.cz:


Domácí se snažili hned od začátku na Torf vyrukovat s nátlakovou hrou a presingem, ale žádnou vyloženou šanci si nevypracovali. Obrana Torfu pracovala na jedničku. První vážnou šanci měl v 5.minutě na druhé straně Netolický, ovšem ve výhodné pozici přestřelil Krajčovu branku. Od poloviny prvního poločasu začali hráči Torfu více držet míč, byli i aktivnější směrem dopředu a více ohrožovalli slávistickou branku. V 17.minutě dokonce Konečný orazítkoval tyč, a Mikana v závěru poločasu vychytal v tutové gólové šanci po přihrávce Berana Krajč.


Druhý poločas začal ve svižném tempu, hned ve 2.minutě mohl Mikan poslat Torf do vedení, ale domácí brankář Krajč byl proti. Skórovat se podařilo hráčům Torfu o minutu později, když Konečný rychlou rozehrávkou překvapil domácí obranu, našel v brankovišti Netolického a ten dal úvodní branku utkání. Ve 27.minutě se domácím podařila brejková situace tři na dva, Kašpar na poslední chvíli nejenže, zachránil od vyrovnání, ale hned rozehrál a poslal do úniku Kroulíka s Mikanem. Oba dva tito zkušení hráči to vyřešili na jedničku a bylo 0:2.! Od tohoto stavu vložili slávisté do útoku všechny síly a několikrát musel Kašpar řešit ošemetné situace. Snížení přišlo při hře z power play, na konci kombinace byl Kosina. Torfu se podařilo při další hře power play domácích skoŕovat, když Mikan vystihl domácím rozehrávku, zkušeně vyvezl a přihrál míč k Netolickému a ten přes celé hřiště dal na 1:3. Čtvrtou branku připravil Mikan, když opět v útočném pásmu odebral domácím míč, předložil Chválovi a ten uzavřel skóre zápasu.



SK Slavia Praha - Torf Pardubice 1:4 (0:0)
Branky : 37. Kosina - 23. a 38. Netolický, 27. Mikan, 40. Chvála

Slavia : Krajč, Kučera - Oliva, Kokeš, Kroh, Míča, Rott, Fichtner, Uhlíř, Kosina, Šafránek, Blabla

Torf : Kašpar, Šimon - Kroulík, Slováček, Beran, Mikan, Netolický, Chvála, Jeřábek, Konečný, Vratišovský
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700