Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 17.8.2024

Slávisté mají za sebou druhý přípravný zápas. V Edenu v pátek večer trenér Sláma dal znovu prostor hráčům z bývalé juniorky, kteří se zapracovávají do sestavy. Důrazně hrající soupeř vedený novým trenérským duem Vokoun-Abrham do přestávky nastřílel šest branek, hned tři z nich byly označeny za vlastní.

Červenobílí se po přestávce zlepšili, zaznamenali dva góly a další tři dobré šance neproměnili. Dotáhnout náskok soupeře se jim tak nepodařilo. Potřetí míč skončil v mělnické síti těsně po skončení hrací doby, kdy se brankář Vondráček trefil při soupeřově power play přes celé hřiště, ale gól už neplatil. Poslední přípravu před startem 1. Futsal ligy odehrají příští čtvrtek v Kadani.

Komentář po zápase:
Zdeněk Sláma (trenér Slavie): "Zkoušíme nové věci, které nám ještě nefungují. Zapracováváme do sestavy mladé hráče, to také bude vyžadovat čas. Výkon se v druhém poločase zlepšil zejména v obranné fázi. Výsledek to příjemný není, ale je to stále příprava, nebudu to přeceňovat."

SK Slavia Praha - SK Olympik Mělník 2:6 (0:6)
Branky: 23. Brychta. 37. Nečas (Havrda)- 1. vlastní, 10. Sváta, 11. Ježek, 13. vlastní, 18. Machytka, 20. vlastní
SK Slavia Praha: Vondráček (Žežulka) - Homola, Míča, Tilinger, Kočovský, Nečas, Havrda, Klaban, Brychta. Trenér: Sláma
Olympik Mělník: Tarr (Bukvah) - Suchý, Abrham, Vokoun, Sváta, Šuba, Durdoň, Zita, Mikyska, Ježek, Patrman, Machytka. Trenéři: Vokoun, Abrhám.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700