Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 9.8.2024

Futsalisté Slavie mají za sebou první přípravný zápas v rámci letní předsezonní fáze. V pátek v Edenu ve svižném utkání remizovali s rakouským mistrem Diamant Linz 3:3. Hosté vyrovnali v závěru v poslední vteřině při power play. V dresu soupeře se představil také bývalý slávista Denis Sandeckij. 

Rakouský tým čeká ostrý start sezony v UEFA Futsal Champions League již v druhé polovině srpna, hlavně v úvodu zápasu bylo vidět, že se nachází v jiné fázi přípravy. V prvním poločase měl více šancí a kromě vedoucí branky nastřelil také dvakrát brankovou konstrukci.

Výkon Slavie se po přestávce zlepšil, slávisté dvakrát vyrovnali a v závěru, když hosté hráli power-play, tak šli do vedení. Hosté ale vyrazili znovu na zteč v pěti hráčích a v poslední vteřině se jim podařilo vyrovnat.

Komentáře po zápase:
Zdeněk Sláma (trenér Slavie):
"Byla to velice kvalitní příprava, soupeř velice dobře kombinoval, bylo znát, že se připravuje na ostrý start, který bude mít dříve než my. Po přestávce se náš výkon zlepšil, škoda, že jsme nedokázali udržet v závěru vedení. Určitě to byla ale na začátek velice dobrá prověrka toho, jak na tom teď jsme."

SK Slavia Praha - Diamant Linz 3:3 (0:1)
Branky:
25. Míča (Sláma), 33. vlastní Hodžič, 40. Nečas - 14. Bojič, 28. Bojič (Hodžič), 40. Murtič
SK Slavia Praha: Vondráček, Žežulka - Havrda, Nečas, Hrdina, Sláma, Kuchta, Kočovský, Míča, Klaban, Homola, Tilinger
Linz: Idrizi - Hodžič, Bekir, Bojič, Milovanovič, Murtič, Sandetskij 
Rozhodčí: Vévodová, Horák
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700