Vloženo dne: 1.11.2010

Ani druhý zápas v tomto týdnu nepřinesl pražské Slavii vítězství. V utkání s Třincem sice byli sešívaní papírovými favority, ale v útočné fázi předváděli dokonalou podobu trápení a když hosté využili své gólové příležitosti na výbornou, zaslouženě si odvezli výhru. Slavia přitom do utkání nastoupila velmi ofenzivně a hned od úvodního hvizdu se tlačila před Nového branku, ale vyložené příležitosti nepřicházely. Až v desáté minutě se na hranici pokutového území opřel do míče z otočky Bejda a poslal sešívané do vedení. To však jeho týmu dlouho nevydrželo za necelou minutu totiž z obdobné situace vyrovnal Goj.

Domácí byli i nadále aktivnějším týmem a snažili se pronikat do pokutového území, jenže naráželi na dobře fungující hráz složenou z hráčů ve vínových dresech, ze které navíc třinečtí podnikali nebezpečné protiútoky. Po jednom z nich zastavil střelu směřující do sítě Zapletal na brankové čáře rukou, což znamenalo nevyhnutelnou červenou kartu a penaltu. K radosti domácích trefil Goj pouze brankáře Löfflera, který v utkání nahradil tradiční jedničku Slavie Ondřeje Knoblocha. Když Likop nevyužil ani následnou minutu přesilovky šlo se do kabin za stavu 1:1.

Ani zbytek početní převahy hostům nevyšel, ale zklamání na jejich tvářích dlouho nezůstalo. Ve třiadvacáté minutě našel Goj na levé straně Sikoru, který střelou k bližší tyči překonal Löfflera. Inkasovaná branka sice domácí nabudila, ale v útočné fázi se i nadále neprosazovali a vrchol trápení se ukázal po přihrávce Olivy na brankáře, která zamířila přímo do vlastní sítě.

Martin Brychta za nepříznivého stavu poslal do hry i zraněného Jiřího Novotného, který se své spoluhráče snažil tlačit více před Nového branku, jenže obrana Třince fungovala i nadále na výbornou. Když nepomohla ani hra bez brankáře, mohli se hosté radovat ze zisku tří bodů na horké půdě pražské Slavie.

Slavia Praha - Likop Třinec 1 : 3 (1 : 1)
Rozhodčí: Linhart Karel (6,7), Kincl Miroslav (6,6). Delegát: Procházka Petr Diváků: 200
Branky: 11. Bejda Stanislav (Oliva Petr), 38. Vlastní - 12. Goj Jaroslav (Csikán Vojtěch), 22. Sikora Tomáš (Goj Jaroslav)
ŽK: Löffler Erik, Hrdina Martin - Sikora Tomáš ČK: Zapletal Petr - 0
Slavia Praha: Löffler Erik, Bejda Stanislav, Beránek Jiří, Holeček Michal, Ulich Ivo, Oliva Petr, Pacheco Davide, Hrdina Martin, Zapletal Petr, Matějka Tomáš, Kosina Jan, Novotný Jiří Trenér: Martin Brychta
Likop Třinec: Nový Tomáš, Duda Rostislav, Goj Jaroslav, Csikán Vojtěch, Sikora Tomáš, Cieslar Josef, Hromada Karel, Stoszek Lukáš, Kufa Petr, Mendrok Lukáš, Kreželok Ondřej, Vlastní Trenér: Josef Cieslar st.

Foto/Text: Petr Vančura/eFutsal.cz. Článek zde!

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700