Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 7.8.2021

První přípravné utkání před novou sezonou sehráli futsalisté Slavie v pátek 6. srpna proti FTZS Liberec. O svém vítězství rozhodli už v prvním poločase, který vyhráli 5:0. Čistý hattrick nastřílel hned v úvodu nejlepší střelec minulé sezony David Jošt, který k němu přidal i dvě asistence. O další branky se postarali Sita a Záruba. Liberec se ale nevzdal a po přestávce korigoval stav na konečných 6:2 pro Slavii, do sítě mířili Hořák a Vik, za červenobílé se prosadil kapitán Homola. Oba týmy prostřídaly o přestávce brankáře, v dresu Liberce se poprvé představil reprezentant Jiří Baran.

"Konečně jsme byli v hale a zahráli si, byli jsme z toho všichni nadšení a v prvním poločase to bylo vidět, v tom druhém už to tak dobré nebylo, prostřídali jsme sice hráče, ale musíme se nad tím zamyslet. Samozřejmě, že jsem rád, že jsem dal góly hned na začátku, kluci si mne dobírali, že mi to určitě nepůjde tak jako vloni, tak to nemusím poslouchat aspoň dneska," zhodnotil utkání David Jošt.

"Máme za sebou dva týdny fyzické přípravy, ale trénovali jsme v hale, snažili jsme to všechno dělat s balonem. Zápas se Slavií byl takovým vrcholem této fáze, byla na nás znát únava, ale bavilo mne sledovat, s jakým nasazením jsme to odehráli. Spokojený jsem hlavně s druhým poločasem, před kterým jsme si řekli, že ho odehrajeme jako od stavu nula nula, zkusíme zabrat a vyhráli jsme ho," zhodnotil připravný duel nový trenér Liberce Karel Vrabec.

SK Slavia Praha - FTZS Liberec 6:2 (5:0)
Branky:
2. Jošt (Záruba), 5. Jošt (Záruba), 6. Jošt (Homola), 7. Sita (Jošt), 13. Záruba (Jošt), 21. Homola (Křemen) - 31. Hořák (Jelínek), 37. Vik (Janouš)
Slavia: Karpiak (21. Vondráček) - Hrdina, Vaktor, Jošt, Sita, Leovski, Ševčík, Caizl, Brychta, Homola, Ostrák, Záruba, Křemen.
Liberec: Vogt (21. Dlask) - Benek, Pavel Bína, Žoček, Žampa, Janouš, Vik, Jelínek, Baran, Hořák.
Rozhodčí: Nešněra, Lafek

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700