Vloženo dne: 25.8.2016

Do Plzně dorazil zúžený kádr týmu, který již absolvoval také herní tréninky. A naší hře to bylo vidět. První poločas nejde z naší strany hodnotit negativně, byť jsme nevstřelili branky a naopak dvě soupeři doslova darovali. Ten nás však přinutil chybovat svojí aktivní hrou.

Ve druhém poločasu nám pomohl brzký gól po ukázkové spolupráci celé čtveřice, na jejímž konci byl mladík Stibora, který po chytrém uvolnění od Hudsona nedal Kubíčkovi šanci. Aktivní brazilec Hudson následně vyrovnal, a byl to znovu on kdo připravil vyrovnaní i na 3:3 pro Novotného.

Poté co se prosadil znovu Stibora a po své typické akci Hrdina jsme si nakonec odvezli vítězství 5:3. Velmi dobrým výkonem se prezentoval i mladý brankář Roshan, který již v prvním poločasu nahradil zraněného brankáře Dmitrije Hazu. Jeho zranění a především vážné zranění naší druhé brazilské posily Hendriuse, jehož mise v České republice končí dříve než pořádně začala, bylo největší kaňkou utkání. Ani k jednomu však v podstatě nedošlo po faulech. Utkání bylo oboustranně vedeno důrazně, v ligovém tempu, avšak zcela korektně.

"Slavia nastoupila v silné sestavě ve které se mi líbil hlavně kromě osvědčených jmen hlavně mladý Stibora. Zápas jsme výborně rozehráli a mačkali slávisty na svojí polovinu. Vytvořili si i dostatek příležitostí a měli zápas rozhodnout v náš prospěch. Bohužel se tak nestalo a v druhém dějství i vinou zařazení třetí čtyřky do hry, někteří vypadli z tempa a Slavia se dostala dvěma rychlými góly zpátky do hry. I my si dokázali šance vytvořit leč nedokázali proměnit hlavně přes dobrý výkon gólmana Roshana. Je to příprava o výsledek tolik nejde a já jsem rád, že mi tenhle zápas ukázal slabé místa v naší hře. Pozitivem bylo, že jsme hlavně v první půli měli dobrý pohyb, dokázali udržet míč a poctivě se vraceli do obrany, také, že jsme dokázali hrozit ze standartek které jsme v týdnu začali trénovat a budeme v tom neustále pokračovat. Druhá půle už tak pozitivní přístup nebyl ani co se nasazení týče." zhodnotil utkání trenér Plzně Petr Kučera

Interobal Plzeň - SK Slavia Praha 3:5 (2:0)
Branky Slavie: 23. Stibora (Hudson), 26. Hudson (Novotný), 29. Novotný (Hudson), 33. Hrdina, 35. Stibora (Novotný)
Slavia: Roshan, Haza - Novotný, Oliva, Hudson, Hendrius, Stibora, Dvořák, Matějka, Homola, Míča, Hrdina.

 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700