Vloženo dne: 6.12.2009

Potupným debaklem 7:0 (2:0), který ale neodpovídal průběhu utkání, skončilo naše vystoupení v dalekém Brušperku, kde hraje svá domácí utkání CCM Jistebník. Především v rpvním poločasu mohli diváci sledovat kvalitní bojovné utkání. Šance se střídaly na obou stranách, mohli jsme inkasovat, i vést o několik o branek. Nakonec jsme branku dostali první po výborné individuální akci Seidlera, a v zápětí poněkud nešťastně po rohovém kopu. To dalo ráz dalšímu průběhu utkání. My ve snaze dostat se zpět do utkání vsadili na riskatní hru, kterou domácí tvrdě trestali.

Opět jsme se převědčili, že proti Jistebníku a jeho propracované defenzivní hře se musí hrát s maximální disciplínou a odpovědností, protože domácí dokáží potrestat každou sebemenší chybu. A těch jsme se ve druhém poločasu ve snaze o korekci výsledku mnoha dopustili. Naopak při nás štěstí nestálo, a gól nám v sobotní podvečer prostě souzen nebyl. Netrefil se v závěru ani Bejda z 10m kopu, nastřelil pouze tyč.

CCM Jistebník - Slavia Praha 7 : 0 (2 : 0)

Rozhodčí: Ježek Martin (8,1), Sebök Ladislav (7,3). Delegát: Navalaný Josef Diváků: 280
Branky: 16. Seidler Michal (Žiga Marcel), 17. vlastní, 23. Demel Jan (Hvolka Tomáš), 31. Seidler Michal (Kornák David), 32. Jurč Michal, 34. Slavík Jaroslav, 39. Demel Jan (Jurč Michal)
ŽK: Demel Jan - Hrdina Martin
CCM Jistebník: Krayzel Petr, Pikulík Vlastimil, Žiga Marcel, Potůček Václav, Koval Radomír, Hvolka Tomáš, Seidler Michal, Matěj Jaromír, Demel Jan, Slavík Jaroslav, Kornák David, Jurč Michal, Vlastní Trenér: Brož
Slavia Praha: Bellada Jaroslav, Bejda Stanislav, Pleyer Petr, Imlauf Marek, Pacheco Davide, Engelmann Vojtěch, Hrdina Martin, Matějka Tomáš, Kosina Jan, Šturma David Trenér: Nedvěd

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700