Vloženo dne: 26.11.2009

Za jeho přestupem již možná stojí Vlastimil Bartošek, který se dle kuloárních informací má v Bohemians ujmout trenérské taktovky po odvolaném trenérovi Pavlu Žákovi. Bartošek je v současnosti "na roztrhání" a stal se raritou, která pravděpodobně nemá ve světě v žádném sportu obdobu. S trenérem Neumannem vytvořil velmi úspěšné trenérské duo, které vede český reprezentační tým. V létě se pak reprezentační asistent úspěšně zúčastnil konkurzu na trenéra Polského národního týmu. U české repre však zůstal, a zastává tak v současnosti post asistenta české reprezentace, a současně post hlavního trenéra Polské reprezentace. A nyní se v zákulisí hovoří o tom, že se ujme i Bohemians 1905, kde se může potkat s mnoha hráči které již v minulosti vedl, především v Eco Investmentu. Další posilou zelenobílých by se měl stát i Král z Andy Liberec a zákulisní kuloáry hovoří o tom, že vzhledem k nevyrovnaným výkonům mladého Kudrny shání klub posilu i na tomto postu.

I na poli funkcionářském nenechal náš vršovický soused nic náhodě. V klubu po postupu do nejvyšší soutěže začal působit Radoslav Klier, webmaster stránky o futsalu eFutsal.cz a člen Komise futsalu, který byl v minulosti spjat s Čechií Slaný, a v posledním období měl nejblíže k Era-Packu Chrudim. Nyní se stal funkcionářem "klokanů" kam zamířil i další člen Komise futsalu, ještě nedávno ligový futsalový rozhodčí, Antonín Herzog.

Vzhledem k tomu, že v Bohemians působí několik hráčů spjatých v minulosti i s naším klubem, bude o motivaci postaráno, a dá se čekat vyrovnané, bojovné a dramatické utkání.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700