Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 9.10.2009

SLAVIAULTRAS.CZ - V kolizi s pohárovým fotbalovým utkáním v Karlových Varech se odehrálo také futsalové utkání Slavie v Teplicích. Pár slávistů se rozhodlo vyrazit do Teplic. Bohužel vyšlo utkání v Karlových Varech na stejnou dobu, jako futsalové utkání v Teplicích. Zvažovali jsme, kam vyrazit a po diskusi jsme došli k závěru, že ve Varech bude jistě dostatek slávistů, nejedná se o tak důležité utkání a pro futsalový tým to bylo důležité utkání na palubovce jednoho z favoritů a ještě před televizními obrazovkami.

Rozhodli jsme se tedy pro Teplice a dva dny před zápasem je zveřejněn výjezd. Nakonec se dalo dohromady přibližně 30 lidí a tak vypravujeme do Teplic mikrobus. Jako dík za naší podporu nám ho celý hradí futsalový tým! Děkujeme!

Cesta tam probíhá v klidu, zpívá se, bouří, pije, panuje dobrá nálada. Po příjezdu se společně přesouváme do haly a začínáme fandit. Proběhne i nějaké to pošťuchování s domácími, kteří fandí přibližně ve stejném počtu, ale nic velkého. O půli v chodbě menší strkačka, ale vše řeší policie.

Celé utkání se na to, kolik nás do Teplic zavítalo výborně fandí. Proběhne svléknutí do půl těla, poté jdou dolů i kalhoty a výborně se bavíme. V hale zní fandění opravdu skvěle i v takhle malém počtu. Tančíme podle místních hostesek (video pod článkem) a snažíme se povzbudit kluky k lepšímu výkonu.

To se nakonec nedaří a hráči odjíždí do Prahy s výsledkem 4:1 pro domácí tým. Nic se neděje, v pondělí rozneseme Pardubice! Nás nezlomí ani porážka a fandíme a zpíváme opravdu celý zápas. Po děkovačce se pomalu odebíráme k autobusu (za velkého doprovodu policie, která nás veze až za Teplice!) a začíná cesta demence.

Nejdříve bereme Teplickým vlajky místní Balticflory z jejich sektoru, poté běháme kolem Stínadel, po parkovišti, hrajeme na babu, na schovávanou, policajti nechápají.

Po cestě zpět se před námi na jedné benzínce dokonce zamknuli! Nevím, jestli to možná nebylo tím, že se z autobusu vyhrnula banda primitivů oblečených pouze v trenkách a bez bot. :-D V autobuse se zpívá a po chvíli jsme zase doma, v Edenu!

Výborný výjezd, dobrý support, všichni se výborně bavili. Díky všem, kteří vyjeli, díky futsalové Slavii za autobus a věříme, že se vypravíme i na další venkovní zápasy! Vy, kteří jste byli v Teplicích zcela určitě! :-)

Další zápas se hraje v pondělí proti Pardubicím. O víkendu není fotbal, proto každý, komu bude chybět fandění, ať dorazí v pondělí na 21. hod. do haly v Edenu fandit na futsal! Více informací přineseme v nejbližších dnech stejně jako fotografie z výjezdu!

Celý článek na www.slaviaultras.cz čtěte zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700