Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 14.9.2009

SLAVIAULTRAS.GOO.CZ - Ani večer po návratu z Bělehradu velká část slávistů nelenila a vyrazila opět procvičit své hlasivky na futsalové utkaní nově vzniklé Slavie Praha. V domácím sektoru se sešlo něco přes sto fanoušků a fandění v hale stálo opravdu za to! Od začátku se zpívali zejména chorály, bubeník jel neuvěřitelně a většina přítomných slávistů jela svlečena do půl těla a "tancovala" na tribuně. Každý ze sebe vydal vše a fandit takhle celá Severní tribuna v Edenu, je atmosféra úplně o něčem jiném.

Futsalisté makají jak mohou, ale možná na ně dolehla právě atmosféra poměrně plné haly. Fanoušků Bohemians se v sektoru objevuje něco kolem 70 a přesto, že celou dobu sedí, občas se snaží i zafandit. Ovšem proti přesile slávistů nemá jejich podpora v podstatě žádný smysl.

Slávisté fandí od začátku do konce a atmosféra v uzavřené hale stojí opravdu za to!

Futsalisté nakonec gólem Ivo Ulicha vybojovali remízu 1:1, ale na hřišti nechali všechno, za což jim patří dík. Ten vyjadřujeme také klasickou slávistickou děkovačkou. Poté se většina přesunuje do místní restaurace, kde padá nějaké to pivo.

Návštěva 800 lidí je poměrně sympatická, přes 100 fandících slávistů v hale taky, ale my věříme, že to byl teprve začátek a příště přijdou i další slávisté a postupně vytvoříme nejen v Edenu takový kotel, že se bude každý bát do Vršovic přijet!

Další utkání sehraje futsalová Slavia díky neochotě Ostravského týmu o změně termínu v hale na Vinohradech. Vůbec nic se neděje, Vinohrady jsou kousek a proto každý, kdo v neděli může, ať dorazí fandit!

Celý článek na webu Slavia ULTRAS naleznete zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700