Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 19.3.2011

Tak jako v prvním utkání čtvrtfinále, i v tom třetím na půdě Era-Packu Chrudim jsme v prvním poločasu předvedli velmi dobrý výkon založený na důsledné a pozorné defenzivě, se kterou si soupeř dlouho nevěděl rady. Až v šestnácté minutě jsme inkasovali po velmi chytrém zakončení z nohy Michala Mareše. Ve druhém poločasu jsme již díky projevující se únavě, a jisté beznaději že se nám nedaří vstřelit favoritovi alespoň čestný úspěch, otvírali v naší obraně čím dál tím větší okénka, která soupeř nemilosrdně trestal. Je hrozné si říci, že jsme ve třech utkáních čtvrtfinále play-off

nevstřelili Chrudimi ani gól, neboť naše výkony nebyly ani zdaleka tak špatné, jak výsledky napovídají, například s pardubickým debaklem z nedávné historie play-off se srovnávat nedají. Hráči bojovali, snažili se, ale málo platné, vynikající soupeř byl pro nás jen těžko hratelný.

Do utkání jsme opět vstoupili dobře a drželi soupeře v jehož dresu se poprvé na palubovce objevil brazilec Sidney, a v brance dostal přednost Meller před Žďánským, mimo dostřel Knoblocha. Bezbrankový stav jsme drželi dlouho, a trochu jsme se již začali upínat k myšlence, dotáhnout remízu až do poločasu. To nám zhatila chytrá střela Michala Mareše přesně k tyči. Naší největší příležitostí byla střela Holečka ze střední vzdálenosti, která již pravděpodobně mířila do branky, nešťastně mimo ji však tečoval před Mellerem stínující Kokeš. Do poločasu tak zahřmělo ještě jednou, po typické kombinační akci Era-Packu na jeden dotek, díky které soupeř rozebral naší obranu doslova do šroubku.

Do druhého poločasu jsme naopak vstoupili špatně, místo kombinace jsme se začali snažit hrát až příliš individuálně, začali jsme kupit chybu na chybu. A zkušený soupeř trestal. Nemohlo tak dojít k tomu, že bychom utkání ještě zdramatizovali. Dvě rychlé branky v úvodu druhého dějství rozhodli rychle o konečném osudu utkání i celé série čtvrtfinále. Již šest minut před koncem jsme se pustili do hry bez brankáře, ve snaze vstřelit alespoň čestný úspěch. Bohužel nepodařilo se, a naopak jsme ještě dvakrát inkasovali.

Soupeři gratulujeme ke zcela zaslouženému postupu, a budeme si přát aby v play-off i nadále ani jednou neprohrál a neinkasoval :)

Jaroslav Bartušek, trenér ERA-PACKu: „Soupeře jsme opět jasně přehráli a potřetí za sebou udrželi i čisté konto. V utkání se poprvé představil našim fanouškům další Brazilec Sidney, který u nás hostuje z Kairatu Almaty, a potvrdil, že bude platným hráčem. Je to velký bojovník a má smysl pro kombinaci. Teď nás čeká bohužel třítýdenní pauza, musíme ještě zvážit tréninkovou náplň a případné sehrání nějakých přípravných zápasů.“

Martin Brychta, trenér Slavie: „Je sice fakt, že týmu ERA-PACKu se těžko střílejí góly, ale že proti němu nedáme ani jeden ve třech zápasech, to jsem nečekal. V úvodních dvou utkáních čtvrtfinále jsme měli alespoň řadu šancí, dnes jsme soupeřovu bránu ohrozili minimálně. Škoda, že nám chyběl reprezentant Novotný a třeba i Portugalec Pacheco, který už odcestoval domů, ale o moc lépe bychom s nimi stejně nedopadli. Soupeři samozřejmě gratuluji a nepochybuji, že letos získá svůj sedmý mistrovský titul.“

Era-Pack Chrudim - SK Slavia Praha 6:0 (2:0)

eFutsal.cz:

Chrudim je v semifinále, Slavia nedala ani branku

Ani ve třetím utkání čtvrtfinálové série mezi ERA-PACKem a Slavií se nedokázal pražský tým gólově prosadit a v konečném pořadí Jetbull Futsal ligy obsadí osmé místo. Domácí Chrudim je pak prvním týmem, který se progojoval do semifinále soutěže.

Chrudim poprvé v sezóně poslala do hry nejnovější posilu Sidneyho a i když se mezi střelce nezapsal, předvedl několik zajímavých okamžiků. ERA-PACK, poprvé v play-off v brance s Tomášem Mellerem, se nemohl dlouho prosadit a jeho první branku vstřelil až po více než čtvrthodině hry, kdy skóroval Michal Mareš, na kterého navázal o dvě minuty později Vladyka.

Naděje na možnou změnu vývoje utkání zhatil Pražanům hned po přestávce Max, kterého našel svou přihrávkou Dentinho. Když ve 25. Minutě potupil Douglas Knoblocha "jesličkami" na 4:0, bylo definitivní, že hosté utkání nezvrátí. Tři minuty před koncem ještě zkusila Slavia power-play, ale neúspěšně, naopak svou druhou branku v utkání vstřelil minutu a čtvrt před koncem Max, v poslední minutě ještě Dentinho upravil na 6:0 a to už byl definitivní konec utkání.

Série skončila v minimálním možném čase, Pražané nevstřelili ani branku, k jejich cti je nutno uznat, že se neuchylovali k žádným zákeřnostem, přestože jim vývoj utkání musel "lézt na nervy". ERA-PACK Chrudim teď bude čekat na svého semifinálového protivníka.

ERA-PACK Chrudim - SK Slavia Praha 6:0 (2:0)
Branky: 21., 39. Max, 16. Mareš M., 18. Vladyka, 25. Douglas, 39. Dentinho.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700