Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 17.2.2011

V pátek 18.2.2011 od 20:00 hodin hostíme ve sportovní hale Slavia v Edenu multinárodní tým Balticflora Teplice, v posledním kole základní části Jetbull Futsal Ligy. Účast v play-off již máme jistou, avšak budeme bojovat o co nejlepší umístění, které bude znamenat hratelného soupeře ve čtvrtfinále vyřazovací části. To znamená neskončit na osmém místě. V tom případě by to znamenalo hrát s několikanásobným mistrem České republiky, jedním z nejlepších mužstev Evropy, týmem který je v českých poměrech jak se říká "úplně někde jinde" - EP Chrudim.

My však věříme, že výsledek našeho mužstva i ostatní souboje dopadnou tak, aby jsme se právě Chrudimi alespoň ve čtvrtfinále dokázali vyhnout. Důležitá bude i podpora fanoušků. Po podzimních soubojích s Teplicemi v domácím prostředí bylo z prohlášení na klubovém webu soupeře evidentní, že si podpora našich diváků zjednala na straně soupeře velký respekt, a nehrálo se jim v Edenu před bouřící tribunou dobře.

Zveme proto všechny fanoušky do hlediště! Přijďte nás podpořit! Držíme při sobě!

SK SLAVIA PRAHA - BALTICFOLRA TEPLICE

Sportovní hala Slavia - EDEN

Vladivostocká 1460, Praha 10

Pátek 18.2.2011, 20:00 hodin

Jetbullfutsalliga.cz - Situace před polsedním kolem základní části Jetbull Futsal ligy je složitá. Ne snad na nejvyšších příčkách, tam je před startem play-off rozhodnuto a je jisté, že Chrudim, Teplice, Benago a brněnské Tango začnou čtvrtfinálové série v domácím prostředí. Otazníky ale vysí nad jmény postupujících do play-off. Ke čtyřem jmenovaným se řadí Slavia a Bohemians, kteří mají jistotu postupu, ale na další dvě místa jsou tři kandidáti.

Jedním z nich je i Torf Pardubice, který hraje v pátek na palubovce Tanga Brno a potřebuje uhrát alespoň bod. "Samozřejmě, že věříme v body," říká pardubický trenér Miloslav Růžička. "Nejlépe bychom brali tři, možná bude stačit i jeden. V tom případě bychom ale potřebovali, aby Vysoké Mýto prohrálo s Benagem. Jenže tomu stačí k udržení třetího místa jen bod," naznačuje, jak je postupová matematika složitá. Každopádně Torf nenechává nic náhodě a o postup se chce poprat. "Jedeme v kompletní sestavě, cestujeme vlakem, protože cestou zpátky jedem slavit 50. narozeniny našeho klubového presidenta Milana Vicha. V zápase v Brně chci s týmem uspět a dosáhnout na co nejlepšího umístění, takže se o to popereme," slibuje klubovým fanouškům.

Další zápasy pátečního 22. kolo Jetbull Futsal ligy se odehrají s jednotným časem výkopu od 20:00 hod. "Jistebník hraje s Indossem Plzeň a myslím, že vyhraje, Bohemka si doma poradí se sestupujícícm Helasem, i když ten by se určitě chtěl rozloučit s první ligou vítězstvím." odhaduje pardubický trenér výsledky posledního kola základní části soutěže. "Slávie má zřejmě momentálně formu, vyhrála posledních pět zápasů. Ovšem Teplice asi budou nad jejich síly."

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700