Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 14.2.2011

Dvě poslední sezóny nám osud vůbec nepřeje, co se týká zranění klíčových hráčů mužstva. Na začátku letošního roku se zdálo, že se vše obrací k lepšímu, a v kompletní sestavě jsme dosáhli rekordní série pěti výher v řadě, což nás katapultovalo ze sestupových pozic až na současnou pátou příčku v tabulce Jetbull Futsal Ligy. Nyní je však situace opět komplikovaná. Během reprezentačních přípravných utkání ve Slovinsku si zranění zad obnovil Jiří Novotný, v Plzni byl zraněn Petr Zapletal, a nadále na "marodce" figuruje Ivo Ulich, který vyzkoušel svůj dlouhodobě

zraněný kotník během víkendového turnaje, avšak s nevalným výsledkem. V pátek do posledního utkání základní části futsalové ligy tak vstoupíme opět oslabeni, naštěstí však naše účast v playoffs by již ohrožena být neměla.

V následné reprezentační pauze kdy se výběr České republiky pokusí kvalifikovat na Mistrovství Evropy, bude tak dostatek času, aby se zranění hráči pokusili dát zdravotně do pořádku, a připravili se na vyřazovací boje.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700