Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 1.2.2011

Dlouhá cesta vlakem se podepsala na výkonu hráčů především v prvním poločasu. Působili jsme matným, unaveným dojmem a často jsme až pozdě zachytávali rychlé kombinace domácích. Kdo si ale určitě do třinecké haly Stars formu přivezl, byl brankář Knobloch, který několikrát svými zákroky mužstvo podržel a díky němu jsme dlouho drželi nerozhodný stav. V závěru prvního poločasu jsme nechali podél autové čáry utéct protihráče, ten našel před brankou zcela osamoceného Stoszeka a ten míč tečoval do naší branky. I my jsme měli několik šancí skórovat,

ale objektivně posouzeno, šance domácích byly vyloženější, a do vedení šli zaslouženě. Jak již bylo řečeno, dlouhá cesta vlakem a následná únava se na výkonu jistě projevily, a specifická hala na kterou jsme si zvykali měla na náš výkon také vliv. Především nepřehledná změť čar na velkém prostoru a nerovnosti palubovky nám dělaly problémy, pověstný balkón nad hrací plochou ani tolik nevadil.

V druhém poločasu se naše hra zlepšila, dostali jsme se do zápasu, a začali se tlačit před branku domácích. Ti nám dostat se do tlaku umožnili svojí pasivní hrou, bylo evidentní, že se začínají bát o výsledek, a brání těsné vedení 1:0. Situace v tabulce jim velela bezpodmínečně vyhrát, ztráta bodů by je již téměř jistě odsoudila k sestupu z nejvyšší soutěže.

A tak přišel pro domácí zasloužený trest, a pro nás odměna. Beránek se Zapletalem přitlačili na rozehrávku Třince před vlastní brankou, mladíček Zapletal vybojoval míč, a nadvakrát jej sám dostal do branky Likopu.

Domácím slouží ke cti že se "nesesypali" a dál se snažili strhnout vítězství na svou stranu i když naše obrana pracovala daleko precizněji než v prvním poločasu. Kritická chvíle nastala tři minuty před koncem. Nejprve jsme "přežili" po rohu obrovskou šanci domácích, ale vzápětí udeřilo, když se podruhé trefil za přispění našich hráčů Stoszek.

Okamžitě jsme přistoupili ke hře bez brankáře, kterou domácí bránili velmi špatně, a tak stačila pohá chvíle aby zcela osamocený Wojnar vyrovnal. Role se vyměnily. Třinci remízový stav nestačil, a tak i soupeř stáhl po timeoutu brankáře, a nastoupil s pěti hráči do pole. Novotný však vystihl přihrávku a do prázdné branky strhl vítězství na naši stranu.

SKP Likop Třinec - SK Slavia Praha 2:3 (1:0)

Branky: 17. a 37. Stoszek - 34. Zapletal, 38. Wojnar (Oliva), 40. Novotný

Slavia: Knobloch, Cicala - Oliva, Matějka, Beránek, Zapletal - Novotný, Kosina, Holeček, Wojnar - Kokeš, Míča

Textovou online reportáž naleznete zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700