Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 7.1.2011

eFutsal.cz - Hodit špatné výsledky za hlavu a začít znovu, od nuly. To by rád Jiří Novotný, reprezentant oblékající v lize dres Slavie, která se potácí ve spodních patrech tabulky. On sám toho v posledních měsících příliš nenahrál, ale dnes večer by rád nastoupil v sešívaném dresu proti Chrudimi. Jeho zranění zad bylo vleklejší, než se zpočátku zdálo a v závěru roku sledoval hru svých spoluhráčů jen z tribuny. "Přes svátky jsem chodil běhat, abych nabral fyzičku, kterou jsem ztratil a začátkem týdne jsem s naší U-18 absolvoval první trénink," informoval nás 22 letý hráč.

"Musím říct, že aktuálně mám ze svého zranění zad velice dobrý pocit, vůbec nic mě nebolelo ani neomezovalo v pohybu. Ale samozřejmě to mám pořád v hlavě a dával jsem si pozor, abych zbytečně nestřílel a znovu si to neobnovil," popsal nám svůj aktuální zdravotní stav.

Už v pátek by chtěl nastoupit v Chrudimi, protože sám cítí, že je nerozehraný a chybí mu zápasové tempo. "Chci se připravit na důležité zápasy, které nás teprve čekají. Myslím si, že na rozehrání je Chrudim ideální soupeř, se kterým nemáme co ztratit," popsal šance svého týmu na palubovce mistra, kde se Slavia představí dens od 20:00 hod. Přesto se hodlá o dobrý výsledek poprat. "S body sice moc nepočítáme, ale prohrát bez boje rozhodně nechceme."

Postavení Slavie i tabulce Jetbull Futsal ligy mu ale radost rozhodně nedělá. "Neodpovídá tomu, kde jsme se chtěli pohybovat před začátkem sezóny," říká Novotný. "Musíme dosavadní výsledky hodit za hlavu a začít od nuly. Když nepočítám suverénní Chrudim, tak je ve hře 18 bodů, o které se musíme porvat." Na jaře tento univerzální hráč Slavii výrazně pomohl do semifinále vyřazovací části ligy a do play-off by se rád podíval i letos. "Osobně pro mě bude velkým zklamáním, jestli nepostoupíme do play-off, byť třeba z osmého místa...".

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700