Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 28.8.2009

V prvním kole nejvyšší futsalové soutěže jsme se v domácím prostředí ve fantastické atmosféře, kterou vytvořilo 600 diváků rozešli smírně s Bohemians 1905 1:1. Dělba bodů je ztrátou především pro náš tým, neboť ve druhém poločasu se hrálo pouze na jednu branku. Vítězný gól se vstřelit nepodařilo, byť jsme úspěšně realizovali nacvičené akce a signály, zklamala nás koncovka, nebo byl na místě výtečný brankář hostí Kudrna. Za naše mužstvo vstřelil symbolicky vyrovnávací, a vlastně první historicky mistrovský gól Ivo Ulich.

Úvod utkání patřil poněkud překvapivě hostím, kteří byli aktivnější. Na naše hráče jakoby dolehla atmosféra utkání, působili nervózním dojmem, kazili i jednoduché přihrávky. Vše vyvrcholilo poněkud lacinou brankou, na které nese svůj díl viny i brankář Bellada, který dostal přednost před zkušeným Knoblochem. Postupně jsme přebírali iniciativu. Naše aktivita však byla odměněna brankou až po několika gólových příležitostech, po akci na jeden dotek s Pleyerem se trefil Ulich.

Ve druhém poločasu se pak již hrálo převážně na polovině Bohemians, avšak vítěznou branku jsme zaznamenat nedokázali. Jakoby unavení hráči Bohemians se často uchylovali pouze k zoufalým odkopům, či využívali k odpočinku čas získaný poukazovaním na nečistotu na palubovce, což však nemění nic na tom, že jsme opět měli dostatek šancí ke vstřelení vítězné branky. Asi největší šancí bylo břevno Bejdy po signálu z přímého kopu. Před tím byl Matějka zezadu faulován v situaci, kdy šel sám na brankáře. Inkasovat jsme naopak mohli po tyči Junka z ojedinělého protiútoku soupeře.

Slavia Praha - Bohemians 1905 1 : 1 (1 : 1)

Rozhodčí: Lobo Radek (8), Venc Radek (8). Delegát: Bydžovský Zdeněk Diváků: 700
Branky: 18. Ulich Ivo (Pleyer Petr) - 3. Samek Jiří (Dvořák Daniel)
ŽK: Hrdina Martin, Oliva Petr, Kosina Jan - Vrána David
Slavia Praha: Bellada Jaroslav, Hrdina Martin, Matějka Tomáš, Bejda Stanislav, Holeček Michal, Pleyer Petr, Ulich Ivo, Oliva Petr, Bellada Václav, Kosina Jan, Mařík Stanislav, Knobloch Ondřej Trenér: Nedvěd Petr
Bohemians 1905: Havel Jiří, Šnídl Petr, Kudrna Michal, Rosenkranz Petr, Samek Jiří, Junek Michal, Dvořák Daniel, Vrána David, Turek Tomáš, Málek Pavel, Mrština Bohumil, Slunéčko Jakub Trenér: Žák Pavel

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700