Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 17.12.2010

Benago.cz - Zruč n. Sázavou – Futsalisté zručského Benaga čeká v sobotu další zajímavý duel v 15. kole Jetbull futsal ligy. V sobotu od 16 hodin hrají ve sportovní hale v Edenu se Slavií Praha. Před utkání jsou zručští futsalisté plní optimismu. „Myslím si, že jsme na sobotní zápas dobře připraveni. Kluci jsou v dobré kondici i reprezentanti Slovenska se z turnaje vrátili bez šrámů,“ pochvaloval si trenér Beni Simitči. Jak Simitči hodnotí výkony slovenských reprezentantů na turnaji 4 zemí? „Viděl jsem je všechny. Gabo Rick i Mario Vozár splnili očekávání reprezentačního trenéra.

Příjemně překvapil hlavně brankář Vozár, i když to byla jeho první akce,“ zhodnotil představení svých hráčů trenér Zruče.

Cíle Benaga v sobotním zápase jsou jasné. „Na Slavii určitě chceme vyhrát a nejen tam. Chceme zvítězit ve všech zbývajících duelech, abychom se nemuseli ohlížet na soupeře okolo nás. Jsme připraveni psychicky i fyzicky. Samozřejmě míč je kulatý a může se stát cokoliv. V utkání jsme ale mírnými favority,“ okomentoval plány Beni Simitči.

Kabina Zruče dostala i podrobný rozbor slávistické hry. „Slavii nezbývá nic jiného, než bojovat, protože se jim moc nedaří. Budou hrát tvrdě, což očekáváme, ale musíme to i tak uhrát. Určitě jim nevyhovuje, když budou zalezlí, musí hrát dopředu. Budou nás muset dostat pod tlak, na což budeme čekat,“ nakoukl pod pokličku Slavie Simitči a pohovořil o jeho kádru: „Všichni jsme v pořádku, sestava bude stejná jako v Chrudimi.“

www.benago.cz

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700