Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 2.12.2010

Po prohře ve Vysokém Mýtě a s Chrudimí, nás čeká další klíčový souboj s týmem, se kterým bojujeme v dolní polovině tabulky. Především pro diváky jsme zvolili sobotní termín již od 16:00 hodin, pevně věříme, že nás fanoušci přijdou podpořit v hojném počtu, a vytvoří atmosféru, která mužstvo dohnala k vítězství nad Indossem Plzeň v posledním domácím utkání před soubojem s Era-Packem Chrudim. Mužstvu se nedaří dle jeho představ, a právě nyní potřebuje maximální podporu proti nebezpečnému týmu Pardubic, jehož bodový zisk by byl daleko vyšší, kdyby soupeř

neztratil domácí zápasy s Balticflorou Teplice a Benagem Zruč nad Sázavou až v posledních vteřinách. Tým soupeře navíc přijede posílen o několik hráčů fotbalových Pardubic, hrajícíh ČFL.

Pevně věříme, že fanoušci cítí důležitost tohoto utkání a přijdou v hojném počtu. Vstupenky je možné zakoupit i v předprodejích Synot Tip Areny, s na stránkách http://vstupenky.synottiparena.cz/.

Na diskusních fórech se objevily příspěvky, že Slavia je bez fanoušků "poloviční", ovšem s hanlivým podtextem. My jsme na to však hrdí. Jsme pyšní na soudržnost s našimi příznivci, kteří jsou opravdovým hráčem navíc, který nás žene k vítězství.

PŘIJĎTE NÁS PODPOŘIT! DĚKUJEME!

SK Slavia Praha - Torf Pardubice

Sobota 4.12.2010, 16:00 hodin

Sportovní hala Slavia - EDEN

Vladivostocká 1460, Praha 10

Vstupenky na utkání lze zakoupit také elektronicky na stránkách www.eside.cz, nebo v předprodeji na pokladnách Synot Tip Arény!

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700