Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 11.10.2010

Soupeř přijel bez své největší hvězdy Seidlera, přesto to dlouho vypadalo, že si z Prahy odveze všechny body. Precizní velmi chytře hraná defenzíva podpořená brejky držela v podstatě celé utkání naše hráče v bezpečné vzdálenosti od hostující branky. K ničemu nám tak bylo to, že jsme na držení míče soupeře drtivě porazili, když jsme ve druhém poločasu s vypětím všech sil dotáhli zápas alespoň k remíze poté, co soupeř vedl již 0:2. Obě mužstva dala v podstatě dva shodné góly. Ten první po standardní situaci pří zahrávání rohového kopu, ten druhý po obrovské chybě.

V prvním poločasu jsme se v dobrém světle nepředvedli. Jistebník postavil chytrou obrannou zeď před vlastní "šestkou" a naše hra, která postrádala rychlost a nápad nemohla být proti bránícímu soupeři úspěšná. Zatímco Jistebník zahrozil několikrát z nebezpečných brejků, my jsme soupeře v podstatě ohrozili jen ze standardních situací. Z ní nakonec v prvním dějství udeřilo na druhé straně. Hvolka si zaběhl za Holečka po rohovém kopu, a mezi nohy Knoblocha otevřel skóre, 0:1.

Ve druhém poločasu byla na našich hráčích vidět enormní snaha zvrátit nepříznivý výsledek. Za skvělé podpory fanoušků jsme se na hranici rizika tlačili na polovinu soupeře, a téměř mu nepůjčovali míč. Převaha i tlak to však byl víceméně platonický. Obrana Jistebníku pracovala skvěle. A tak přišel trest v podobě brejku, když Kornák získal míč po prachbídné přihrávce Kosiny, a sám se řítil na Knoblocha. Zakončil chladnokrevně podél vybíhajícího brankáře, a zvýšil na 0:2.

Až poté jsme se konečně chytili, a pomohl nám k tomu roh. Oliva napálil míč před branku, a Beránek ho hlavou zasmečoval pod víko, 1:2. Vzápětí přišel další nebezpečný brejk, ale Knobloch Blažejovi jeho pokus zázračně vytěsnil na roh.

K vyrovnání nám dopomohl soupeř svojí laxní rozehrávkou autu na vlastní polovině. Balón získal "štírek" Hrdina, jeho pokus ještě bravurně vyrazil brankář Myška, avšak na dorážku Holečka už nestačil, byť si znovu na balón sáhl, 2:2.

Jistebník hrál posledních deset minut pod hrozbou šestého faulu, avšak na desetimetrový kop nedošlo, byť k tomu dvakrát sudí měli příležitost po soupeřově hraní rukou, jednou dokonce pravděpodobně v pokutovém území. Jako přestupek to ale nevyhodnotili a tak utkání nakonec dospělo k asi spravedlivé remíze. Typickým příkladem průběhu utkání byly poslední tři minuty, kdy jsme se trvale usadili na polovině soupeře a obléhali jeho branku jako "středověký hrad", ale v podstatě se nám přes obranu Jistebníku nepodařilo vyprodukovat jedinou střelu.

Před utkáním bychom remízu asi považovali za ztrátu, po průběhu utkání ji lze vyhodnotit jako zisk. Reputaci si tak budeme moci spravit až ve středu 27. října 2010 od 20:00 hodin, kdy se v nové chodovské hale uskuteční derby Bohemians 1905 - SK Slavia Praha. A my pevně věříme, že naši fanoušci budou při tom!

Za celé mužstvo děkujeme fanoušků za skvělou atmosféru a povzbuzování!

Fotogalerii Pavla Lišky z utkání s Jistebníkem naleznete zde !

SK Slavia Praha - CC Jistebník 2 : 2 (0 : 1)

Rozhodčí: Brejník Aleš (7), Černý Martin (7,4). Delegát: Kirilák Jiří Diváků: 300

Branky: 31. Beránek Jiří (Oliva Petr), 33. Holeček Michal - 17. Potůček Václav (Bláha Martin), 30. Kornák David ŽK: Oliva Petr - Potůček Václav

Slavia Praha: Knobloch Ondřej, Bejda Stanislav, Kosina Jan, Pacheco Davide, Matějka Tomáš, Zapletal Petr, Holeček Michal, Oliva Petr, Beránek Jiří, Hrdina Martin Trenér: Martin Brychta

CC Jistebník: Myška Pavel, Potůček Václav, Blažej Vít, Žiga Marcel, Hvolka Tomáš, Vojtek Michal, Bláha Martin, Kornák David, Pikulík Vlastimil Trenér: Radek Korený

Sestřih utkání SKS - Jistebník 2:2

Slavia Ole a děkovačka

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700