Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 7.10.2010

Ve čtvrtfinále Poháru ČMFS 2010 nám byl soupeřem nováček Jetbull Futsal Ligy Indoss Plzeň, který v úvodu soutěže mile překvapil velmi dobrými výsledky, včetně výhry nad druhým týmem loňské tabulky Balticflorou Teplice. Ta mimochodem porazila ve druhém čtvrtfinále Zruč nad Sázavou, a její semifinálový soupeř tak měl vzejít z našeho duelu s Indossem. Soupeř nepřijel do Edenu v optimální sestavě, avšak už s Kovacsem, který v nedávné době prodělal operaci kolena. Naopak my jsme měli k dispozici mimo Novotného, u něhož jsme v poháru nechtěli riskovat obnovení

zranění, kompletní kádr, tedy včetně Ivo Ulicha, který také po zranění odehrál pouze první poločas utkání.

V utkání jsme měli trvalou převahu a vytvořili si i větší počet gólových příležitostí, Indoss však odevzdaným dojmem rozhodně nepůsobil a především z brejkových situací několikrát nebezpečně ohrozil Knoblocha, který vytáhl několik bravurních zákroků. Největší potlesk diváků si vysloužil, když "v klidu" sebral míč z nohy zcela osamocenému hráči Plzně těsně před jeho brankou, který nebyl nijak atakován, a vše vypadalo, že dá snadnou branku.

Gólovou exhibici předvedl Petr Oliva, aut všech čtyř branek, a ještě jedné nastřelené tyče. První vstřelil po Knoblochově výhozu, kdy dvakrát těsně za sebou dosáhl první na míč takzvaně na dlouhou nohu, druhý kdyř si sám založil akci z hloubi obranného pole, a naběhl si na Bejdovu příhru. Poté jsme, jak je naším zvykem, počali k utkání přistupovat poněkud laxněji. Soupeř však snížil až ve druhém poločasu, což nás donutilo opět začít hrát. Výsledkem byla další branka Olivy, který výhru pojistil při power-play soupeře, kdy v brance stál hostující Kovacs.

Naším soupeřem v semifinále Poháru ČMFS tak bude Balticflora Teplice, kterou přivítáme v domácím prostředí, pravděpodobně ve středu 17. listopadu 2010.

SK SLAVIA PRAHA - SK INDOSS PLZEŇ 4:1 (2:0)

Branky: 8. Oliva (Knobloch) 1:0, 9. Oliva (Bejda) 2:0, 30. Štverák (Kučera) 2:1, 31. Oliva (Matějka) 3:1, 40. Oliva (Bejda) 4:1

ŽK: 10. Holeček - 26. Holý Rozhodčí: Brejník, Blažej

Slavia: Knobloch - Ulich, Matějka, Oliva, Bejda - Kosina, Hrdina, Holeček, Pacheco - Beránek, Wojnar, Zapletal, Kokeš

Indoss: Kolařík - Kučera,Scheinherr, Míka M., Míka D., Štverák, Kovacs, Holý, Peteřík, Kasýk, Böhm

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700