Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 20.9.2010

Byť má Petr Zapletal ve svém rodném listě jako rok narození 1993, v nejvyšší futsalové soutěži debutoval již před dvěma roky proti Eco Investmentu, kdy mu dal jako již tehdy obrovskému talentu českého futsalu šanci trenér Jiří Baborák. Proto nemůže být žádným překvapením, že od té doby byl hráč v hledáčku realizačního týmu futsalové reprezentace do 19 let, kde se stal oporou, a letos již obdržel pozvánku i do U-21. Petr Zapletal je futsalovým specialistou, kterého už raných let vychovával ve Futsalové akademii mládeže Sokola Vysočany trenér Petr Nedvěd.

Právě on má hlavní zásluhu na hráčově výkonnostním růstu, a oddanosti našemu sportu. Nelze opomenout ani skvělé rodiče, kteří Petra podporovali, a dodnes podporují. Právě díky nim na sobě s pokorou Petr nadále pracuje, neroste v primadonu, ale v pravého týmového hráče, který má díky svému neuvěřitelnému talentu i skvělou sportovní nadstavbu.

V loňské sezóně Petr hostoval v druholigovém SK Kladno, kde se stal pod vedením Petra Hlaváče oporou. I proto mu Martin Brychta dal letos od začátku v přípravě prostor, jeho nominaci k mistrovskému utkání však přibrzdilo brutální přepadení, které se odehrálo ve Vršovicích před přátelským utkáním s Mimou Trnava.

Na hřiště se tak Petr Zapletal dostal až v posledním utkání proti Tangu. V utkání si počínal jako ostřílený mazák, žádná nervozita nebyla znát, a nakonec vstřelil i dvě branky, z nichž ta na 2:0 byla excelentní.

Přejeme Petrovi ať se mu dále daří a dělá radost sobě, blízkým, a hlavně Slavii!

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700