Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 14.9.2010

Možná nejdramatičtější sérii v historii futsalového play-off jsme v dubnu ve vyřazovací části uplynulého ročníku nejvyšší futsalové soutěže sehráli se soupeřem, který zavítá na naši palubovku v pátek 17.9.2010 v rámci 3. kola JETBULL FUTSAL LiGY. Výkop utkání je stanoven na 20:00 hodin. Ve zmíněné sérii se hrálo na maximální počet pěti utkání, a ve čtyřech z nich rozhodovaly o vítězi až pokutové kopy. Po exekuci penalt jsme dvakrát podlehli v Brně a prohrávali v sérii 2:0. V domácím prostředí jsme zvítězili v normální hrací době a sérii vyrovnali taktéž po penaltách.

K pátému rozhodujícímu utkání jsme jeli opět do Brna, zvítězili jak jinak než na pokutové kopy, čímž jsme si zajistili postup do semifinále. V něm jsme poté podlehli pozdějšímu mistrovi - Era-Packu Chrudim.

Nyní se tedy na prahu sezóny nové střetáváme opět. Naše mužstvo porazilo v 1. kole v domácím prostředí Nejzbach Vysoké Mýto 4:2 a dokázalo přivézt plný bodový zisk i z Pardubic po výhře 0:3. Se šesti body je nyní na druhém místě tabulky o skóre za vedoucí Chrudimí.

Tango podlehlo v prvním kole právě Era-Packu 8:1, ve druhém remizovalo doma s Benagem 5:5 po velmi dramatickém závěru, v němž vedlo ještě 30 vteřin před koncem o dvě branky. To ovšem neznamená, že by bylo možné soupeře podcenit. Naopak. Přesto že se mu vstup do soutěže nepodařil, zůstává mírným favoritem utkání.

Tango Brno před sezónou opustily dvě velké opory. Zkušený Vít Blažej, hráč s mezinárodními zkušenostmi a nedávný futsalista roku se vrátil do Jistebníku, a hostování v klubu neprodloužil stavební kámen posledních dvou sezón brankář Jakub Ždáňský.

Utkání slibuje dramatickou a kvalitní podívanou. My věříme, že fanoušci nás podpoří v hojné míře, a poženou tým k vítězství! Děkujeme!

Webová prezentace soupeře zde !

(Hala bude otevřena tradičně 45 minut před výkopem utkání, platí vstupné 50,- Kč. Permanentní vstupenky je možné zakoupit v bistru Jack Daniels ve vestibulu plaveckého stadionu.)

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700