Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 16.8.2010

První mistrovské utkání, a hned pražské derby s Bohemians 1905 ve finále Pražské části Poháru ČMFS. Taková byla premiéra Martina Brychty na lavičce našeho klubu v pozici hlavního trenéra. A jak je již v posledních utkáních naším zvykem, opět se nerozhodlo v základní hrací době, ale až v prodloužení. Jak říká nový hlavní trenér Martin Brychta v rozhovoru, atmosféra derby byla fantastická, ale nervózní byl pouze do úvodního hvizdu rozhodčích. Poté již vedl svůj tým k vítězství, které nás posunulo do celostátní části soutěže, kde nás čeká budějovický Absolut.

V poháru jste stál na lavičce Slavie poprvé při opravdovém derby. Jak jste se cítil?

Samozřejmě jsem byl trošku nervózní, ať už ze samotné haly (mantinely), tak i z diváckého prostředí. Účast diváků na "pohárovém" utkání mě velmi mile překvapila, a tímto bych jim chtěl poděkovat za jejich podporu, se kterou se rád budu setkávat i v dalších zápasech Slavie. Jakmile se samotný zápas rozjel, nervozita odpadla, a já se plně věnoval dění na palubovce.

Jak se vám líbila atmosféra v hale?

Atmosféra byla fantastická, oba fanouškovské tábory se ze všech sil snažily povzbuzovat své mužstvo, takže paráda.

Je povzbuzování fanoušků srovnatelné s vašimi předchozími působišti?

Fanoušek je všude v zásadě stejný. Záleží na vedení fan-klubu, jakým způsobem se fandí, většinou s bubny, jinde jen chorály, ale všechny spojuje láska ke svému klubu, což se odráží v jejich podpoře na tribunách. Tím bych řekl, že je to srovnatelné.

Jak hodnotíte hru týmu který vedete v pozici hlavního trenéra?

Hra týmu se začíná utvářet. Chtěl bych do mužstva vnést ještě pár prvků, které mám v hlavě, a které by byly účinné v té skladbě týmu, která se během 14ti dnů vyrýsuje. Určitě mě zatím nikdo s hráčů výkonem a přístupem nezklamal.

Už jste se v novém působišti aklimatizoval?

Řadu kluků tady znám z působení v U-21, s ostatními se už řadu let potkáváme na ligových palubovkách, takže co se týká klubu, tak si pomalu zvykám, jinak ještě chvilku bude trvat, než si zvyknu na dojíždění.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700