Autor: eFutsal.cz   Vloženo dne: 11.6.2019

Na tohle příznivci futsalu, kteří zároveň rádi hrají počítačové hry, čekali dlouho. Společnost EA Sports, vydavatel světoznámé fotbalové hry FIFA, oznámil zajímavou informaci pro příznivce jeho halové odnože. Minulý týden ta zpráva potěšila všechny futsalové fanoušky. EA Sports chystá na září, jako každý rok, premiéru nové verze své světoznámé hry FIFA, které na počítačích a herních konzolích dokáže prodat 25 miliónů kopií. Jako blesk zapůsobila ve světě informace, že hra by měla obsahovat i futsalový mód!

Stěžejní bude ve hře pochopitelně fotbal, ale doplní ho i několik dalších variant tzv. pouličního fotbalu, v několika variantách podle počtu hráčů. Ale především - EA Sports oznámil, že jedním z nich bude i „Professional Futsal“!

Halová forma fotbalu se v této sérii neobjevuje poprvé. Už FIFA98 ji obsahovala, byť s mantinely. Před časem vyšla hra FIFA Street, která představovala menší verzi fotbalu, ale futsalem se nazvat nedala.

Přinášíme vám video, kde vám čeští redaktoři jednoho webu hru trochu představí. Futsalovou variantu zatím na veletrhu, kde je FIFA20 představená, k dispozici neměli, ale také ji ve své recenzi krátce zmiňují.

A tak nás ještě několik týdnů bude trápit otázka: Dočkáme se kvalitní futsalové hry a dá díky o sobě díky EA „náš sport“ nahlas vědět mezi širokou veřejností? My věříme, že ano!
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700