Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 25.4.2010

V úvodní minutě druhého prodloužení přišel šestý faul Slavie. Míč si postavil Michal Mareš a jeho střelu pozemi k tyči bravurně vytěsnil mimo tyče Knobloch. Na začátku 3. minuty byl faulován již po několikáté v tomto utkání Michal Mareš a k rozehrávání desetimetrového kopu se tentokrát postavil Max. Jeho střela se otřela z venku o tyč. Další zajímavou akcí bylo uvolnění Maxe na levé straně a jeho nástřel, který těsně minul Marek Kopecký. ERA-PACK mohl strhnout vítězství na svoji stranu v samém závěru. Cacau skvěle rozehrál na Maxe, který asi ze 4 metrů tvrdou ranou trefil Knoblocha. Deset vteřin před koncem se u levé postranní čáry uvolnil Rešetár a nastřelil tyč Knoblochovy branky! Utkání tedy skončilo nerozhodným výsledkem 2:2 i po prodloužení a došlo k zahrávání pokutových kopů.

Za domácí proměnili pokutový kop všichni střelci. Postupně Ulich, Novotný, Hrdina, Oliva a Kosina. Za ERA-PACK proměnili Cacau, Kopecký, Mikan. Ve třetí sérii se netrefil Max a na pátého v pořadí se již nedostalo. Stav semifinálové série mezi SK Slavia Praha a FK ERA-PACK Chrudim je tedy 1:2 z pohledu domácích. Utkání slušela velmi pěkná atmosféra, kterou vytvořila i početná skupina chrudimských fanoušků, za což jim patří velký dík! Čtvrté utkání série se hraje už zítra, tedy v pondělí 26.4.2010 od 19:30 opět ve sportovní hale v pražském Edenu.

Ota Stejskal: V utkání jsme nepodali optimální výkon a doufám, že si z toho vezmeme všichni ponaučení. Nutno však dodat, že soupeř podal velmi dobrý výkon. Mrzí mě, že jsme v utkání 2x vedli a nedokázali tento fakt zúročit. V prodloužení jsme navíc zahrávali 2 prodloužené penalty a taky bezúspěšně. Závěrečný penaltový souboj je již loterií a bylo vidět, že si zde domácí hráči věří. Děkuji našemu fanklubu za perfektní povzbuzování.

SK Slavia Praha - FK ERA-PACK Chrudim 2:2 (0:0), 5:3 p.k.

Branky: 31. Bejda, 36. Kopecký vl. - 29. Max, 35. Pacheco vl.

Sestavy:
Slavia: Knobloch, Tichý - Novotný, Hrdina, Oliva, Bejda, Kosina, Ulich, Pleyer, Kracman, Pacheco, Imlauf
ERA-PACK: Meller, Hlouš – Mareš R., Mareš M., Mikan, Max, Kopecký, Cacau, Pica Pau, Rešetár, Kroulík, Bouška

Celý článek Tomáše Hamsy naleznete zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700